Redmi Note 10 Pro vs Redmi Note 12s

Kamera olarak aynı sayılırlar, ikiside HM2 sensörü kullanıyor.
Bi tek Note 10 Pro 4K çekime sahip ve ekstra olarak Bokeh kamerası mevcut.

Onun dışında Note 10 Pro'nun arka yüzeyi cam, ekranı 120Hz ve daha fazla özelliğe sahip. Ekranı ayrıca Gorilla Glass 5 ile korunuyor. 12S ise GG3.
yani hyper os 2 güncellemesini alicak note 12S modelini ekebilcek kadar iyi bir takasmı yapmıs olurum sizce? benim icin kamera cok onemli

yani hyper os 2 güncellemesini alicak note 12S modelini ekebilcek kadar iyi bir takasmı yapmıs olurum sizce? benim icin kamera cok onemli
Video kaliteniz sadece 4K'ya çıkmış olacak. Cidden isteğiniz kamera ise bir bütçe çıkarıp, OIS destekli Samsung modellere yönelmeniz çok daha iyi olur.

ma
Video kaliteniz sadece 4K'ya çıkmış olacak. Cidden isteğiniz kamera ise bir bütçe çıkarıp, OIS destekli Samsung modellere yönelmeniz çok daha iyi olur.
yani şuan tek seçeneğim note 10 pro bütçem yok malesef miui 14 ile hyper os 2nin arasında aman aman fark yoksa takası yapmak isterim

ma
yani şuan tek seçeneğim note 10 pro bütçem yok malesef miui 14 ile hyper os 2nin arasında aman aman fark yoksa takası yapmak isterim
Aradaki fark hakkında pek bir fikrim yok hocam, şuan MIUI 14 kullanıyorum ama HyperOS ile farkını bilmiyorum. Şahsen MIUI 14.0.1 fena değil, MIUI 12 ile aynı hissettiriyor genel olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı