Arkadaşlar telefonu daha alalı 2 gün oluyor. 5020 mAh batarya olmasına rağmen şarj su gibi gidiyor. Instagram olsun TikTok olsun veya ana menüde bile vs. Bunun sorunu bu telefona mı özgü yoksa tüm Redmi Note 10 Pro'larda mı var? Ben iade etmeden yanayım sizce ne yapayım?
Arkadaşlar telefonu daha alalı 2 gün oluyor. 5020 mAh batarya olmasına rağmen şarj su gibi gidiyor. Instagram olsun TikTok olsun veya ana menüde bile vs. bunun sorunu bu telefona mı özgü yoksa tüm Redmi Note 10 Pro'larda mı var? Ben iade etmeden yanayım sizce ne yapayım?
Telefonu hiç şarja taktınız mı?
Ben de telefonu 14 Şubat tarihinden beri kullanıyorum. İlk geldiğinde şarjı çok hızlı gidiyordu fakat şarja takıp %100 yaptığımda uzun süre gidiyor.
Arkadaşlar telefonu daha alalı 2 gün oluyor. 5020 mAh batarya olmasına rağmen şarj su gibi gidiyor. Instagram olsun TikTok olsun veya ana menüde bile vs. bunun sorunu bu telefona mı özgü yoksa tüm Redmi Note 10 Pro'larda mı var? Ben iade etmeden yanayım sizce ne yapayım?
Telefonu hiç şarja taktınız mı?
Ben de telefonu 14 şubat tarihinden beri kullanıyorum. İlk geldiğinde şarjı çok hızlı gidiyordu fakat şarja takıp %100 yaptığımda uzun süre gidiyor.
Son durum Mi'yi aradım. Dediler ki 2 hafta bir süreçte yazılım yeni olduğu için kasma batarya sorunu ısınma vs. olabilir dedi. 10-11 gün bekleyeceğim, olmadı iade ederim.