Redmi Note 10 Pro'da şarj çok hızlı bitiyor

0nurr10

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonu daha alalı 2 gün oluyor. 5020 mAh batarya olmasına rağmen şarj su gibi gidiyor. Instagram olsun TikTok olsun veya ana menüde bile vs. Bunun sorunu bu telefona mı özgü yoksa tüm Redmi Note 10 Pro'larda mı var? Ben iade etmeden yanayım sizce ne yapayım?

Telefonu hiç şarja taktınız mı?
Ben de telefonu 14 Şubat tarihinden beri kullanıyorum. İlk geldiğinde şarjı çok hızlı gidiyordu fakat şarja takıp %100 yaptığımda uzun süre gidiyor.

Şu an bu hâldeyken 120 Hz kullanıyorum.

Ekran 120 Hz olabilir mi? 120'de hızlı bitiyor çünkü.

Ekran 120 Hz olabilir mi? 120'de hızlı bitiyor çünkü.

Evet 120 Hz fakat 120 Hz desteklediği için almıştım bu telefonu 60 Hz'le kullanmanın bir manası olmaz ki. Diğer 120 Hz telefonlarda böyle değil.

Evet taktım. Hatta 2 kere 8 saat falan beklettim. Biraz şarjı idare ediyor fakat inanın 5020 mAh bir bataryaya göre daha hızlı bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

8 saat falan bekletmeye gerek yok. Orijinal adaptörünü kullanıyorsanız ~1 saatte şarj %100 oluyor.

Fazla oyun oynuyorsanız şarj bu kadar hızlı gidiyor olabilir. Ben hep günlük kullanım şeklinde telefonla vakit geçiriyorum.

Garantiye göndermeyi düşünebilirsiniz veya destek hattı varsa sorabilirsiniz bu durumu.

Annemde Redmi Note 11 var 90 Hz alınca bile fark ediyor. Bence de destek hattına sorabilirsiniz.

Telefonu uzun süredir format atmadıysanız, format atmayı deneyebilirsiniz.

Telefonu uzun süredir format atmadıysanız, format atmayı deneyebilirsiniz.

Bro telefonu alalı 2 gün oldu diyorum.

Son durum Mi'yi aradım. Dediler ki 2 hafta bir süreçte yazılım yeni olduğu için kasma batarya sorunu ısınma vs. olabilir dedi. 10-11 gün bekleyeceğim, olmadı iade ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…