Redmi Note 10 Pro'ya MIUI 14 hâlâ gelmedi

Pil olarak bir tık iyi diyebilirim. Arayüzde ufak hatalar vardı TR ROM kullanırken onlar da kalktı çok daha stabil. 120 Hz kullanıyorum ben hep ama tasarruf modunu bilmiyorum kullanmadım hiç.

Mobil oyun çok uzun süredir oynamıyorum o konuda da şu an indirsem bile eskisine kıyaslayamayacağım.

Arayüz daha stabil ve pil de biraz iyileştirme var peki teşekkürler bir de ben tasarruf ve 120Hz de kullanıyorum.

O zaman yüklemeliyim galiba senin ki TR ROM'u Redmi 10 Pro öyle mi?

Hayır TR'de ufak sıkıntılar vardı. Global ROM'a geçiş yaptım şu an global kullanıyorum.

Ben root vs yapmam TR de ne ise onu kullanmak istiyorum güncelleştirme yapsam mi ki şimdi bilemedim, zaten sürekli bildirim veriyor.

Hayır TR'de ufak sıkıntılar vardı. Global ROM'a geçiş yaptım şu an global kullanıyorum.

Şimdi bnmki TR ROM'u mu global mi?

Son düzenleme:
TR ROM şu an sizinki. Ben Bootloader kilidini açıp vs. o şekilde yaptım.

Neden normal gelmedi mi Update size? Global olduğu için mi? Ben yüklemeliyim mi sizce arayüz performansi artar, pil de iyileşir mi? Kamerada değişen olur mu?

TR ROM'a gelmemişti o ara. Ben de zaten custom ROM deniyodum sürekli. En son 14 gelince global'e geçtim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…