Emrah Kaya o7 Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #11 Pencere bakıcısı dedi: Custom ROM'un sorunudu büyük ihtimalle stock roma geri dönün aynı sorunlar karşılaşmazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler halletmeye çalışacağım. Pencere bakıcısı dedi: Custom ROM'un sorunudu büyük ihtimalle stock roma geri dönün aynı sorunlar karşılaşmazsınız. Genişletmek için tıkla... Geri döndüm de bir şey soracağım. Simdi ben pixel ROM'u yükledim ama yukarıda belirttigim hata çıktı ya tekrar yüklesem aynı hata gider mi? Son düzenleme: 30 Mart 2023
Pencere bakıcısı dedi: Custom ROM'un sorunudu büyük ihtimalle stock roma geri dönün aynı sorunlar karşılaşmazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler halletmeye çalışacağım. Pencere bakıcısı dedi: Custom ROM'un sorunudu büyük ihtimalle stock roma geri dönün aynı sorunlar karşılaşmazsınız. Genişletmek için tıkla... Geri döndüm de bir şey soracağım. Simdi ben pixel ROM'u yükledim ama yukarıda belirttigim hata çıktı ya tekrar yüklesem aynı hata gider mi?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 30 Mart 2023 #12 Emrah Kaya o7 dedi: Teşekkürler halletmeye çalışacağım. Geri döndüm de bir şey soracağım. Simdi ben pixel ROM'u yükledim ama yukarıda belirttigim hata çıktı ya tekrar yüklesem aynı hata gider mi? Genişletmek için tıkla... Belki.
Emrah Kaya o7 dedi: Teşekkürler halletmeye çalışacağım. Geri döndüm de bir şey soracağım. Simdi ben pixel ROM'u yükledim ama yukarıda belirttigim hata çıktı ya tekrar yüklesem aynı hata gider mi? Genişletmek için tıkla... Belki.