KadirAhmet17 Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 "Hata! Bir şeyler yanlış gitti" hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Telefon markam Redmi Note 10 S. Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2024-08-29 saat 12.54.27_c611dda6.jpg 37 KB · Görüntüleme: 33
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #2 KadirAhmet17 dedi: "Hata! Bir şeyler yanlış gitti" hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Telefon markam Redmi Note 10 S. Genişletmek için tıkla... Custom rom veya root yuklu mu ?
KadirAhmet17 dedi: "Hata! Bir şeyler yanlış gitti" hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Telefon markam Redmi Note 10 S. Genişletmek için tıkla... Custom rom veya root yuklu mu ?
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.028 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #3 KadirAhmet17 dedi: "Hata! Bir şeyler yanlış gitti" hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Telefon markam Redmi Note 10 S. Genişletmek için tıkla... Silip yüklemeyi deneyin hocam.
KadirAhmet17 dedi: "Hata! Bir şeyler yanlış gitti" hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Telefon markam Redmi Note 10 S. Genişletmek için tıkla... Silip yüklemeyi deneyin hocam.
KadirAhmet17 Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #4 Abdullah7 dedi: Custom rom veya root yuklu mu ? Genişletmek için tıkla... Onlar nedir bilmiyorum hocam internette araştırdım ancak pek anlayamadım ancak telefon kaçak IMEI olabilir babam bir telefoncudan almıştı. @Abdullah7
Abdullah7 dedi: Custom rom veya root yuklu mu ? Genişletmek için tıkla... Onlar nedir bilmiyorum hocam internette araştırdım ancak pek anlayamadım ancak telefon kaçak IMEI olabilir babam bir telefoncudan almıştı. @Abdullah7
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #5 KadirAhmet17 dedi: Onlar nedir bilmiyorum hocam internette araştırdım ancak pek anlayamadım ancak telefon kaçak IMEI olabilir babam bir telefoncudan almıştı. @Abdullah7 Genişletmek için tıkla... Telefon kaçak ise o cihazda mcdonalds uygulamasini kullanamazsiniz. Farklı bir miui sürümü yuklenmis olabilir, rootlu olabilir falan falan... Custom rom dediğimiz üreticinin cihaza koyduğu yazılımdan ziyade bir topluluk veya ekibin hazırladığı yazılım oluyor.
KadirAhmet17 dedi: Onlar nedir bilmiyorum hocam internette araştırdım ancak pek anlayamadım ancak telefon kaçak IMEI olabilir babam bir telefoncudan almıştı. @Abdullah7 Genişletmek için tıkla... Telefon kaçak ise o cihazda mcdonalds uygulamasini kullanamazsiniz. Farklı bir miui sürümü yuklenmis olabilir, rootlu olabilir falan falan... Custom rom dediğimiz üreticinin cihaza koyduğu yazılımdan ziyade bir topluluk veya ekibin hazırladığı yazılım oluyor.
KadirAhmet17 Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #6 Abdullah7 dedi: Telefon kaçak ise o cihazda mcdonalds uygulamasini kullanamazsiniz. Farklı bir miui sürümü yuklenmis olabilir, rootlu olabilir falan falan... Custom rom dediğimiz üreticinin cihaza koyduğu yazılımdan ziyade bir topluluk veya ekibin hazırladığı yazılım oluyor. Genişletmek için tıkla... E ne yapacağım hocam hiçbir şekilde açılmaz mı? @Abdullah7
Abdullah7 dedi: Telefon kaçak ise o cihazda mcdonalds uygulamasini kullanamazsiniz. Farklı bir miui sürümü yuklenmis olabilir, rootlu olabilir falan falan... Custom rom dediğimiz üreticinin cihaza koyduğu yazılımdan ziyade bir topluluk veya ekibin hazırladığı yazılım oluyor. Genişletmek için tıkla... E ne yapacağım hocam hiçbir şekilde açılmaz mı? @Abdullah7
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #7 KadirAhmet17 dedi: E ne yapacağım hocam hiçbir şekilde açılmaz mı? @Abdullah7 Genişletmek için tıkla... Acilmaz maalesef. Kendim custom rom yuklu cihaz kullaniyorum bunda da acilmamisti.
KadirAhmet17 dedi: E ne yapacağım hocam hiçbir şekilde açılmaz mı? @Abdullah7 Genişletmek için tıkla... Acilmaz maalesef. Kendim custom rom yuklu cihaz kullaniyorum bunda da acilmamisti.