D Dogan Akar Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 437 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #1 Konuyu bunları karşılaştırmak için açıyorum, başka modeller söylemeyin. Modeller; Redmi Note 10, Redmi Note 9t, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 10s.
Konuyu bunları karşılaştırmak için açıyorum, başka modeller söylemeyin. Modeller; Redmi Note 10, Redmi Note 9t, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 10s.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #2 Dogan Akar dedi: Konuyu bunları karşılaştırmak için açıyorum, başka modeller söylemeyin. Modeller; Redmi Note 10, Redmi Note 9t, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 10s. Genişletmek için tıkla... Hocam karşılaştırma F/P bakımından mı yoksa direkt olarak karşılaştırma mı? Bana kalırsa AMOLED ekran ve G95 ile 10s aralarında en iyisi.
Dogan Akar dedi: Konuyu bunları karşılaştırmak için açıyorum, başka modeller söylemeyin. Modeller; Redmi Note 10, Redmi Note 9t, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 10s. Genişletmek için tıkla... Hocam karşılaştırma F/P bakımından mı yoksa direkt olarak karşılaştırma mı? Bana kalırsa AMOLED ekran ve G95 ile 10s aralarında en iyisi.
D Dogan Akar Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 437 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #3 Her açıdan. Malzeme kalitesi, işlemci, kamera, zaten hepsi MIUI, kronik problemi olup olmaması. Benim de gönlüm 10sden yana ama sormakda fayda var 2 tane cihaz alınacak 1 tane RN10 1 tane RN10s almak daha mantıklı olur herhalde. Son düzenleme: 15 Haziran 2021
Her açıdan. Malzeme kalitesi, işlemci, kamera, zaten hepsi MIUI, kronik problemi olup olmaması. Benim de gönlüm 10sden yana ama sormakda fayda var 2 tane cihaz alınacak 1 tane RN10 1 tane RN10s almak daha mantıklı olur herhalde.