6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 22 Mart 2022 #11 Demir selim dedi: GM 21 Pro o kadar düşük bir telefon mu ben iPhone 8 Plus'lar la rekabet eder diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... iPhone 8 Plus şu anki çoğu android telefonlara kök söktürür GM21 Pro ile rekabet etmesi saçma olur.
Demir selim dedi: GM 21 Pro o kadar düşük bir telefon mu ben iPhone 8 Plus'lar la rekabet eder diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... iPhone 8 Plus şu anki çoğu android telefonlara kök söktürür GM21 Pro ile rekabet etmesi saçma olur.
Demir selim Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #12 Silinen üye dedi: iPhone 8 Plus şu anki çoğu Android telefonlara kök söktürür GM21 Pro ile rekabet etmesi saçma olur. Genişletmek için tıkla... X le aynı işlemciyi kullanıyordu Galaxy Note 9 gibi falan olmalı değil mi rakibi?
Silinen üye dedi: iPhone 8 Plus şu anki çoğu Android telefonlara kök söktürür GM21 Pro ile rekabet etmesi saçma olur. Genişletmek için tıkla... X le aynı işlemciyi kullanıyordu Galaxy Note 9 gibi falan olmalı değil mi rakibi?