Custom ROM Redmi Note 10'a PC olmadan ROM atılabilir mi?

Me'lih Çe'lik

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ROM PC'den yapılıyor, tamam da telefondan yapamaz mıyız bunu? Saf Android'e merak sardım. Redmi Note 10 Pro cihazıma kurmak istiyorum. MIUI sıktı. Not: PC'yi satmıştım. Şu an PC yok, ondan soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
TWRP kurulu ise yaparsın.

Vay, çok iyi saçmaladığımı düşünüp konuyu kapatacaktım az kalsın ama bir çözümü varmış. Buna sevindim. TWRP nedir, nasıl kurarım, bilgilendirir misiniz rica etsem?

Veyahut kurulu ise ROM atma işlemini nasıl gerçekleştirebilirim? Daha önce hiç yapmadım.

TWRP dediğimiz şey Custom Recovery menüsü. TWRP ile format atma, depolama birimi içerisindeki dosyalara erişme ve ROM atma gibi işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. TWRP'yi yazdırmak için bilgisayar gerekebilir. TWRP kurulduktan sonra kurmak istediğiniz ROM dosyasını telefona attığınızda TWRP üzerinden kurulum yapabilirsiniz. Cihaz için uygun olan TWRP kurulmalıdır, aksi takdirde brick olur alet.

Asla öyle düşünme. herkes her şeyi aynı anda bilmek zorunda değil. Senin için bir tuşa basmak basit gelebilir ama başka biri için o tuşa basmak akla bile gelmez. bu normal yani.

TWRP yüklemek için PC gerekiyor, root atıp ardından TWRP'yi PC üzerinden kurmak gerekebilir.

Bu güzel yanıt için çok teşekkürler. Öyleyse PC bulduğum vakit yapmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…