Redmi Note 10Pro vs Redmi Note 12Pro

ayaz007

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben annem için telefon almak istiyorum. Yurt dışından alacağım. Bu iki model arasında kaldım. Forumlarda herkes Note 10 Pro'nun çok iyi olduğunu söylüyor, ancak Note 12 Pro'nun daha güncel olduğunu biliyorum. Neredeyse aynı fiyattalar. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Çoğunlukla çıkış tarihi yeni telefonları tercih edin hocam.

Note 12 Pro 4G mi yoksa 5 mi?

Eğer 4G ve 5G modellerin tek farkı hat ise, Türkiye'de 5G'nin pek önemi yok sadece İstanbul Havalimanında 5G kullanılabiliyor diye biliyorum.

Aynı fiyatsa her türlü Note 12 Pro ama siz 4G değil 5G versiyonu alın onun işlemcisi daha iyi.

Note 12 Pro 4G mi yoksa 5 mi?

Çoğunlukla çıkış tarihi yeni telefonları tercih edin hocam.

Eğer 4G ve 5G modellerin tek farkı hat ise, Türkiye'de 5G'nin pek önemi yok sadece İstanbul havalimanında 5G kullanılabiliyor diye biliyorum.

Aynı fiyatsa her türlü Note 12 Pro ama siz 4G değil 5G versiyonu alın onun işlemcisi daha iyi.

Note 10Pro ile aynı fiyatta olan Note 12Pro 4G modeli. 5G modeli ise biraz daha pahalı. Bu yüzden 4G almayı düşünüyorum şimdilik.

5G modeli kat kat daha iyi ama bütçeniz yetmiyorsa 4G modeli de alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…