Arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 10 s kullanıyorum ve telefonum hâla 12.5.8 sürümünde.12.5.8 güncellemesi de dün geldi zaten. Herkes 13 sürümünü kullanıyor sanırım. Manuel indirmeli miyim? Ne yapmam konusunda yardımcı olun size zahmet.
Ayarlar-Telefon hakkında-MIUI 12.5 sekmesine tıklayın orada güncelleme ekranı açılacak oradan da sağ üstteki üç nokta ibaresine tıkla ve güncellemeleri önceden al seçeneğini seç.
Ayarlar-telefon hakkında-MIUI 12.5 sekmesine tıklayın orada güncelleme ekranı açılacak oradan da sağ üstteki üç nokta ibaresine tıkla ve güncellemeleri önceden al seçeneğini seç.
Ayarlar-telefon hakkında-MIUI 12.5 sekmesine tıklayın orada güncelleme ekranı açılacak oradan da sağ üstteki üç nokta ibaresine tıkla ve güncellemeleri önceden al seçeneğini seç.
Teşekkür ederim yardımın icin deneyeceğim fakat herhangi bir yazilim hatası, hızlı şarj düşüşü, uyumsuzluk vs var mı 13 sürümünde? Son olarak memnun musun?
Yazılım hatasıyla karşılaşmadım. Batarya ile ilgili birkaç gün daha geçsin ona göre söylerim. 3 gün falandır yaptım hızlı şarj düşüşü yok şu anlık. Biraz daha deneyeceğim öyle tam karar vereceğim.
Yazılım hatasıyla karşılaşmadım. Batarya ile ilgili birkaç gün daha geçsin ona göre söylerim. 3 gün falandır yaptım hızlı şarj düşüşü yok şu anlık. Biraz daha deneyeceğim öyle tam karar vereceğim.