TWnight Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 154 7 Nisan 2022 #1 Merhaba iyi Sosyal'ler. Konuya gireyim hemen. Babam eski telefonunu değiştirmek istiyor ve kararsız kaldık yardım olursanız sevinirim. Bunu almayı düşünüyoruz sizce nasıl? Xiaomi Redmi Note 10S 6GB + 128GB Mor Cep Telefonu (İthalatçı Firma Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Başka ne önerirsiniz? Sadece işi ve fazla şekilde sosyal medyada gezmek için alıyoruz. Almışken iyisini alalım dedik.
Merhaba iyi Sosyal'ler. Konuya gireyim hemen. Babam eski telefonunu değiştirmek istiyor ve kararsız kaldık yardım olursanız sevinirim. Bunu almayı düşünüyoruz sizce nasıl? Xiaomi Redmi Note 10S 6GB + 128GB Mor Cep Telefonu (İthalatçı Firma Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Başka ne önerirsiniz? Sadece işi ve fazla şekilde sosyal medyada gezmek için alıyoruz. Almışken iyisini alalım dedik.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 7 Nisan 2022 #2 TWnight dedi: Merhaba iyi Sosyal'ler. Konuya gireyim hemen. Babam eski telefonunu değiştirmek istiyor ve kararsız kaldık yardım olursanız sevinirim. Bunu almayı düşünüyoruz sizce nasıl? Xiaomi Redmi Note 10S 6GB + 128GB Mor Cep Telefonu (İthalatçı Firma Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Başka ne önerirsiniz? Sadece işi ve fazla şekilde sosyal medyada gezmek için alıyoruz. Almışken iyisini alalım dedik. Genişletmek için tıkla... Alınır başka birşey önermeye gerek yok segmentin en iyilerinden.
TWnight dedi: Merhaba iyi Sosyal'ler. Konuya gireyim hemen. Babam eski telefonunu değiştirmek istiyor ve kararsız kaldık yardım olursanız sevinirim. Bunu almayı düşünüyoruz sizce nasıl? Xiaomi Redmi Note 10S 6GB + 128GB Mor Cep Telefonu (İthalatçı Firma Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Başka ne önerirsiniz? Sadece işi ve fazla şekilde sosyal medyada gezmek için alıyoruz. Almışken iyisini alalım dedik. Genişletmek için tıkla... Alınır başka birşey önermeye gerek yok segmentin en iyilerinden.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 50.064 Makaleler 13 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #3 Evet alınabilir bir ürün. Kamera için alıyorsanız daha üst modellere yönelin.