Redmi Note 10S alınır mı?

847445

Picopat
Merhaba, yurt dışı olarak Xiaomi Redmi Note 10S almayı düşünüyorum. ROM atacağım. Günlük işler için alacağım. Oyun yok sosyal medya bile yok doğru düzgün bankacılık uygulamaları ara sıra video izleme için düşünüyorum. Fikriniz nedir acaba?

Redmi Note 10S kullanıyorum. Ara sıra oyun oynuyorum, genelde sosyal medyada takılıyorum. Pil konusunda beni pek memnun etmedi ancak günlük işler için iyi bir telefon. ROM atacağım demişsiniz, iyi bir ROM kurarak pil konusunu halledebilirsiniz.

Çok eskidi hocam ayrıca Redmi serisi almayın Xiaomi de bir tek mi serisi alınır.

Çok eskidi hocam ayrıca Redmi serisi almayın Xiaomi de bir tek mi serisi alınır.

Hocam fazla bir beklentim telefon konusunda fazla bir beklentim yok kamerası yeterli 1080p 60 FPS'te kâfi bana fazla para vermek istemiyorum açıkçası.

Bir de ekranının piyasadakilere göre küçük olması Samsung almak isterim ama parçaları acayip pahalı kazaya gelmeyecek bir marka Samsung Samsung'un AMOLED ekranı ile Xiaomi markasının AMOLED ekranlarının fiyat farkı inanılmaz fazla ikisi de AMOLED ama Xiaomi telefonlar Max 2000 TL halloluyor ekran konusunda ama Samsung'lar acayip pahalı.

Hocam bu arada şu an Note 8 Pro kullanıyorum şarj konusunda berbat cebimde şarjı bitiyor ciddi anlamda kısa devremi yapıyor ne yapıyor bilmiyorum kılıfsız kullanıyorum o olabilir mi acaba ama cebimde şarjı bitiyor kendi kendine kilidi açıp WhatsApp'a girip babama rastgele GIF atıyor sence Note 8 Pro'dan 10S'te geçilir mi?

Son düzenleme:

Redmi almamanız konusunda tecrübeli olmanız gerekir 10S ve 10 Pro 8 Pro'nun cilalanmış hali kesinlikle mi serisi veya Samsung alın.

Redmi almamanız konusunda tecrübeli olmanız gerekir 10S ve 10 Pro 8 Pro'nun cilalanmış hali kesinlikle mi serisi veya Samsung alın.

Xiaomi'nin tek berbat yanı yazılımı bence bana başka bir şey denk gelmedi yazılımı dünyanın en berbattı ama ekrana arama gelmemesinden tutun 0 şarj diye kapanıp yeniden başlattığım zaman %20 batarya olmasına kadar sıfır bataryada bunu yapıyor zar zor kalibre ettim mi seriside çok güzel mi 10t Pro bile bugün F/P ligini koruyor 256 GB ve o kameraları ile çok uygun bir cihaz ama benim için gereksiz fazla olur ben bilgisayar toplamayı düşünüyorum yakında telefonla o kadar aram yok yani.

Sen ROM kullanıyor musun hocam kullanmıyor isen neden kullanmıyorsun.

Bende Note 10 Pro var alıyorsanız 10S almayın sakın ısınma problemi var ayrıca 10 Pro'nun kamerası daha iyi genel olarak Note 10 Pro çok kötü değil ancak bir mi serisi mi 10 Pro mi 10t vs değil gündelik kullanım için tatmin eder ayrıca ROM'lar telefonu gerçekten hızlandırıyor birkaç tane ROM var alacağınız zaman paylaşabilirim yazılım sorununu kısmen çözüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…