tugracihank Centipat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Redmi Note 10s cihazıma PixelExperience ROM atarsam IMEI kaydı gider mi? MIUI arayüzünden bıktım artık.
Redmi Note 10s cihazıma PixelExperience ROM atarsam IMEI kaydı gider mi? MIUI arayüzünden bıktım artık.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #11 tugracihank dedi: çift sim Genişletmek için tıkla... Gidebilir. Artı 0 Eksi
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.142 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #12 tugracihank dedi: Redmi Note 10s cihazıma PixelExperience ROM atarsam IMEI kaydı gider mi? MIUI arayüzünden bıktım artık. Genişletmek için tıkla... Hocam cihaz TR'den alındıysa gitmez asla. İstediğiniz ROM'u atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
tugracihank dedi: Redmi Note 10s cihazıma PixelExperience ROM atarsam IMEI kaydı gider mi? MIUI arayüzünden bıktım artık. Genişletmek için tıkla... Hocam cihaz TR'den alındıysa gitmez asla. İstediğiniz ROM'u atabilirsiniz.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #13 tugracihank dedi: Redmi Note 10s cihazıma PixelExperience ROM atarsam IMEI kaydı gider mi? MIUI arayüzünden bıktım artık. Genişletmek için tıkla... Hocam IMEI 2 SIM yuvasınada atıldıysa sorun yok ama çift SIM ise gidebilir. tugracihank dedi: Redmi Note 10s cihazıma PixelExperience ROM atarsam IMEI kaydı gider mi? MIUI arayüzünden bıktım artık. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Neren Pixel veya pixel güzel mi? Merak ettim de. Ben crDroid'deyim. Güzel. Acaba pixel güzel mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
tugracihank dedi: Redmi Note 10s cihazıma PixelExperience ROM atarsam IMEI kaydı gider mi? MIUI arayüzünden bıktım artık. Genişletmek için tıkla... Hocam IMEI 2 SIM yuvasınada atıldıysa sorun yok ama çift SIM ise gidebilir. tugracihank dedi: Redmi Note 10s cihazıma PixelExperience ROM atarsam IMEI kaydı gider mi? MIUI arayüzünden bıktım artık. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Neren Pixel veya pixel güzel mi? Merak ettim de. Ben crDroid'deyim. Güzel. Acaba pixel güzel mi?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #14 Silinen üye dedi: Hocam IMEI 2 SIM yuvasınada atıldıysa sorun yok ama çift SIM ise gidebilir. Hocam merhaba. Neren Pixel veya pixel güzel mi? Merak ettim de. Ben crDroid'deyim. Güzel. Acaba pixel güzel mi? Genişletmek için tıkla... Pixel ben önermiyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam IMEI 2 SIM yuvasınada atıldıysa sorun yok ama çift SIM ise gidebilir. Hocam merhaba. Neren Pixel veya pixel güzel mi? Merak ettim de. Ben crDroid'deyim. Güzel. Acaba pixel güzel mi? Genişletmek için tıkla... Pixel ben önermiyorum.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #15 Kullanıcı311 dedi: Pixel ben önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Evox değil mi? .pazartesi yüklüyorum bütün dosyalarım hazır. Bu arada parmak izi çalışıyor mu ve derin uyku? Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Pixel ben önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Evox değil mi? .pazartesi yüklüyorum bütün dosyalarım hazır. Bu arada parmak izi çalışıyor mu ve derin uyku?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #16 Silinen üye dedi: Evox değil mi? .pazartesi yüklüyorum bütün dosyalarım hazır. Bu arada parmak izi çalışıyor mu ve derin uyku? Genişletmek için tıkla... Çalışması lazım stock ROM attın mı? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Evox değil mi? .pazartesi yüklüyorum bütün dosyalarım hazır. Bu arada parmak izi çalışıyor mu ve derin uyku? Genişletmek için tıkla... Çalışması lazım stock ROM attın mı?
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #17 Kullanıcı311 dedi: Çalışması lazım stock ROM attın mı? Genişletmek için tıkla... Stock atmadım pazartesi yapmayı planlıyorum. Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Çalışması lazım stock ROM attın mı? Genişletmek için tıkla... Stock atmadım pazartesi yapmayı planlıyorum.