KOSTOK2 Picopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 409 Çözümler 3 24 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Telefonuma Endonezya MIUI 12.5.4.0 ROM'unu atacağım bir arkadaşta kamerada sıkıntı yaşamış Endonezya ROM'u atsam aynı sıkıntıyı ben de yaşar mıyım? Sıkıntı yaşayan kişi: Redmi Note 10S Endonezya ROM sonrası ''kameraya bağlanılamıyor'' hatası
Merhaba arkadaşlar, Telefonuma Endonezya MIUI 12.5.4.0 ROM'unu atacağım bir arkadaşta kamerada sıkıntı yaşamış Endonezya ROM'u atsam aynı sıkıntıyı ben de yaşar mıyım? Sıkıntı yaşayan kişi: Redmi Note 10S Endonezya ROM sonrası ''kameraya bağlanılamıyor'' hatası
milenyum0 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 24 Mart 2023 #2 Kullanıyorum sıkıntısı yok
KOSTOK2 Picopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 409 Çözümler 3 24 Mart 2023 #3 milenyum0 dedi: Kullanıyorum sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Endonezya 12.5.4.0 sürümünü mü kullanıyorsunuz ve de ben mifirm sitesinden ROM almayı düşünüyorum sizde mi oradan aldınız?
milenyum0 dedi: Kullanıyorum sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Endonezya 12.5.4.0 sürümünü mü kullanıyorsunuz ve de ben mifirm sitesinden ROM almayı düşünüyorum sizde mi oradan aldınız?
milenyum0 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 25 Mart 2023 #4 KOSTOK2 dedi: Endonezya 12.5.4.0 sürümünü mü kullanıyorsunuz ve de ben mifirm sitesinden ROM almayı düşünüyorum sizde mi oradan aldınız? Genişletmek için tıkla... Evet oradan indirdim. Satılan birşey değil ücretsiz indiriliyor
KOSTOK2 dedi: Endonezya 12.5.4.0 sürümünü mü kullanıyorsunuz ve de ben mifirm sitesinden ROM almayı düşünüyorum sizde mi oradan aldınız? Genişletmek için tıkla... Evet oradan indirdim. Satılan birşey değil ücretsiz indiriliyor