Hocam bende PC yok "bugjaeger Mobile" ile yapmıştım işlemleri. Ama bilgisayar bulabilirim bir yerden, ve ROM yok ama indirebilirim flasha link verirseniz.
English: You can find twrp, unlock tool, mtk tool, mi flash and driver files in this zip. --------------------------------- Türkçe: Bu zip içerisinde twrp, unlock tool, mtk tool, mi flash ve driver dosyalarını bulabilirsin.
t.me
Telegram üzerinden buradaki ZIP dosyasını indir ve sürücüleri kur ardından buraya yaz. Devamını anlatacağım. Sürücüler ZIP dosyasının içerisinde.
Hocam bende PC yok "bugjaeger Mobile" ile yapmıştım işlemleri. Ama bilgisayar bulabilirim bir yerden, ve ROM yok ama indirebilirim flasha link verirseniz.
Cihazda ROM yoktu. Global sürüm kullaniyordum sadece IMEI atıldı. Bootloader ve USB hata ayıklama da açıktı. Bu uygulama ile ne yapacağım anlatir misiniz? Acemiyim biraz.
Cihazda ROM yoktu. Global sürüm kullaniyordum sadece IMEI atıldı. Bootloader ve USB hata ayıklama da açıktı. Bu uygulama ile ne yapacağım anlatir misiniz? acemiyim biraz.
Telefonu kablodan çıkartıp ses kısma ve açma tuşlarına basılı tutuyoruz.
Sonra kablo takıyoruz.
Öncelikle rom dosyasını indiriyoruz.
Sonra sp flash tool içine rom dosyasının içindeki scatter dosyasını seçiyoruz.
Sonra download seçiyoruz.
Telefonu kablodan çıkartıp ses kısma ve açma tuşlarına basılı tutuyoruz.
Sonra kablo takıyoruz.
Öncelikle ROM dosyasını indiriyoruz.
Sonra SP Flash Tool içine ROM dosyasının içindeki scatter dosyasını seçiyoruz.
Sonra download seçiyoruz. Eki Görüntüle 2095630