Redmi Note 10S'e custom ROM kurmak istiyorum ama ROM'lar ile alakalı neredeyse hiç bilgim yok. Sıkıntı yaşamayacağım güzel bir ROM tavsiyesi verebilir misiniz ve nasıl yapılacağında yardım edebilir misiniz?
PixelExperience Diye Rom vardı galiba ona bakabilirsin bi. Bootloader ve TWRP açtıysan youtubede üzerinde "custom rom kurma" başlığı altında bir çok video bulabilirsin.
Redmi Note 10S'e Custom ROM kurmak istiyorum ama ROM'lar ile alakalı neredeyse hiç bilgim yok. Sıkıntı yaşamayacağım güzel bir ROM tavsiyesi verebilir misiniz ve nasıl yapılacağında yardım edebilir misiniz?
*** Disclaimer I am not responsible for any damage you made to your device You have been warned crDroid is designed to increase performance and reliability over stock Android for your device also attempting to bringing many of the best features...
xdaforums.com
Kurulum için ayrı bi’ konu açmanızı isteyeceğim. Sadece rom için yardımcı olabiliriz.
Cihazın için Android 15 de var Android 16 da, ama senin cihazın için şu an tam stabil sürüme denk gelmedim Android 14 attığım stabil sürüm ve onu tavsiye ediyorum. İlerleyen zamanlarda Android 16 Official ROM cikarsa onu kurar devam edersin. Şu an olan ROM'lar Unofficial ROM. Şöyle bir kolay yolu da var, Android 14'u kurdun crDroid 15 çıktı, direkt onu yazılım güncellemesi olarak kurabiliyorsun.