Redmi Note 10S nasıl sıfırlandırılır?

Knowell

Centipat
Daha fazla  
İlk öncelikle merhaba. Bu ay içerisinde cihazımda güvenlik endişelerim oluştu ve özellikle bu 1 gün önce fark ettiğim Play Store'un "cihaz sertifikalı değil" demesi ile telefonumu yeni almış gibi yapmak istiyorum. Önerileriniz nedir? Sadece fabrika ayarlarını sıfırlamaktan başka bir şey var mı?
Cihazı sertifikalı yapmaya çalıştım olmadı wipe data yaptım ayrıca wipe data ile fabrika ayarlarını sıfırla aynı şey mi? Bir de PC yok.
Cihaz: Redmi Note 10S.

Telefonu komple kapat
Telefonun açma tuşu ve ses açma tuşuna aynanda bas biraz bekle
Çıkan yerde remove data gibi borşey olması lazım ona bas
Dikkat et bunu yaptığında telefon direk ilk aldigindaki gibi olur her şeyi yeniden kurmak durrumunda kalırsın

İlk öncelikle merhaba. Bu ay içerisinde cihazımda güvenlik endişelerim oluştu ve özellikle bu 1 gün önce fark ettiğim Play Store'un "cihaz sertifikalı değil" demesi ile telefonumu yeni almış gibi yapmak istiyorum. Önerileriniz nedir? Sadece fabrika ayarlarını sıfırlamaktan başka bir şey var mı?
Cihazı sertifikalı yapmaya çalıştım olmadı wipe data yaptım ayrıca wipe data ile fabrika ayarlarını sıfırla aynı şey mi? Bir de PC yok.
Cihaz: Redmi Note 10S.
Play Store'un onu demesi için booloader kilidinin açık olması lazım. Cihaz yurt içi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı