Redmi Note 10S pil çabuk bitiyor

night x rain

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar merhaba Redmi Note10s cihazım yaklaşık 10aylık bir cihaz. MIUI 13.0.8 yüklü. Cihazın şarjı çok çabuk bitiyor. Sabah %100 olan şarj normal kullanımda saat 5-6 gibi %35 seviyesine düşüyor. 5000mAh için bu değer çok kötü diye biliyorum ama pek bilgili olduğum bir konu değil. emsal telefon kullanan arkadaşlara sormak istiyorum sizinki de böyle mi? Bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim? Sıfırlamayı denedim birkaç hafta önce ama sonuç değişmedi. Donanımda mı bir sorun var yazılımda mı çözemedim bir türlü. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Hocam MIUI 13 için çok fazla şarj çabuk bitiyor şikayeti var, 13 yüklü olmadan sorun var mıydı?

Hocam MIUI 13 için çok fazla şarj çabuk bitiyor şikayeti var, 13 yüklü olmadan sorun var mıydı?

Yoktu sanırım hocam. Pek fazla hatırlamıyorum ama yine 2 gün falan gitmiyordu 1 gün gidiyordu ama şu anki durumdan daha iyiydi orasını hatırlıyorum.

MIUI 13 önermem 3 senedir Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum ve MIUI 12 ilk geldiği zamanlar şarj 2 saat giderken Custom ROM kurunca 10 saate ulaştı tabii şu an bataryası ölü 5 6 saat götürüyor Custom ROM öneririm.

Custom ROM atmayı yapamadım hocam Bootloader falan açmak gerekiyormuş uğraştım ama olmadı Endonezya ROM'u atacaktım.

Custom ROM atmayı yapamadım hocam Bootloader falan açmak gerekiyormuş uğraştım ama olmadı Endonezya ROM'u atacaktım.

Hocam yardımcı olalım Bootloader kilidi izni aldıktan sonra biraz bekliyorsunuz çünkü dakikasında açılmıyor Mi Flash'a girip telefonu kurtarma moduna alınca kaç saat kaldığı yazar o süre zarfından sonra tekrar kurtarma moduna alın telefonu ve Mi Flash'dan Bootloader açın. (tüm bilgileriniz silinecektir!) ardından ROOT gibi şeyler kurup telefonunuzu özelleştirebilirsiniz arkadaşımda da aynı telefon var ve çok iyi bir telefon MIUI'den çoğu kişi şikayetçi zaten MIUI 11 ya da Custom ROM dışında kötü performans alıyorum klasik Xiaomi işte yazılıma önem vermiyor bence.

Hocam hangi Custom ROM'u önerirsiniz Redmi Note 9 için.

Hocam hangi Custom ROM'u önerirsiniz Redmi Note 9 için.

Hocam ben Redmi Note 8'de SparkOS kullanıyorum telefon boştayken şarj yemiyor cidden bu beni çok mutlu ediyor bunun sayesinde günü çıkarıyorum. Gayet akıcı ve kasma yok ama unutmayın böyle ROM'larda buglar olabilir ve bir daha atmak zorunda kalabilirsiniz her ROM için geçerli bunlar.

Arkadaşınız hangi romu kullanıyor öğrenebilir misiniz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…