5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 15 Eylül 2022 #11 night x rain dedi: Arkadaşınız hangi ROM'u kullanıyor öğrenebilir misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Sürüm düşürmeyi deneyebilirsiniz? Redmi Note serisinde herhalde enhanced sürümleri sağlam oluyor.
night x rain dedi: Arkadaşınız hangi ROM'u kullanıyor öğrenebilir misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Sürüm düşürmeyi deneyebilirsiniz? Redmi Note serisinde herhalde enhanced sürümleri sağlam oluyor.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Eylül 2022 #12 576864 dedi: Sürüm düşürmeyi deneyebilirsiniz? Redmi Note serisinde herhalde enhanced sürümleri sağlam oluyor. Genişletmek için tıkla... Enchanced sürümleri daha fazla pil yer ama kalitelidir.
576864 dedi: Sürüm düşürmeyi deneyebilirsiniz? Redmi Note serisinde herhalde enhanced sürümleri sağlam oluyor. Genişletmek için tıkla... Enchanced sürümleri daha fazla pil yer ama kalitelidir.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 15 Eylül 2022 #13 PetrAFather dedi: Enchanced sürümleri daha fazla pil yer ama kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Redmi serisi kullanmadım ama kullanan akrabalarım her seferinde bu sürümü öve öve bitiremiyor.
PetrAFather dedi: Enchanced sürümleri daha fazla pil yer ama kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Redmi serisi kullanmadım ama kullanan akrabalarım her seferinde bu sürümü öve öve bitiremiyor.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Eylül 2022 #14 576864 dedi: Redmi serisi kullanmadım ama kullanan akrabalarım her seferinde bu sürümü öve öve bitiremiyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam ben kendi cihazım hakkında konuşmuşum fark etmeden.
576864 dedi: Redmi serisi kullanmadım ama kullanan akrabalarım her seferinde bu sürümü öve öve bitiremiyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam ben kendi cihazım hakkında konuşmuşum fark etmeden.