Ofoz Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi Redmi Note 10S'de rehberde çoklu seçim nasıl yapılır?
F@LC0N Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 209 Çözümler 2 9 Kasım 2021 #2 Kullanmadım ama genel olarak yazdım rehberdeki 1 kişinin üzerine gelip basılı tutup çıkan seçenek var mı?
Kullanmadım ama genel olarak yazdım rehberdeki 1 kişinin üzerine gelip basılı tutup çıkan seçenek var mı?
Ofoz Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #3 F@LC0N dedi: Kullanmadım ama genel olarak yazdım rehberdeki 1 kişinin üzerine gelip basılı tutup çıkan seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... İşte sorun da orda olmuyor öyle sadece bu model için mi böyle çoğu Xiaomi'de mi bilmiyorum da.
F@LC0N dedi: Kullanmadım ama genel olarak yazdım rehberdeki 1 kişinin üzerine gelip basılı tutup çıkan seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... İşte sorun da orda olmuyor öyle sadece bu model için mi böyle çoğu Xiaomi'de mi bilmiyorum da.