M Mstff2634 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 Merhaba arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 10S cihazım rootlu ama kaldırmak istiyorum. Magisk üzerinden kaldırmaya çalışıyorum kalmıyor yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 10S cihazım rootlu ama kaldırmak istiyorum. Magisk üzerinden kaldırmaya çalışıyorum kalmıyor yardımcı olabilir misiniz?
Faik_Kygsz Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #2 Mstff2634 dedi: Merhaba arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 10S cihazım rootlu ama kaldırmak istiyorum. Magisk üzerinden kaldırmaya çalışıyorum kalmıyor yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fastboot ROM kurabilirsin.
Mstff2634 dedi: Merhaba arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 10S cihazım rootlu ama kaldırmak istiyorum. Magisk üzerinden kaldırmaya çalışıyorum kalmıyor yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fastboot ROM kurabilirsin.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 21 Nisan 2024 #3 Fastboot üzerinden stock boot imajını kurabilirsiniz.
M Mstff2634 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #4 Faik_Kygsz dedi: Fastboot ROM kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Heribert Yavuz dedi: Fastboot üzerinden stock boot imajını kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Stock Boot'u Telefonumda Kurulu Olan Versiyon Dosyanın içindekini flashlayacağım değilmi hocam ?
Faik_Kygsz dedi: Fastboot ROM kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Heribert Yavuz dedi: Fastboot üzerinden stock boot imajını kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Stock Boot'u Telefonumda Kurulu Olan Versiyon Dosyanın içindekini flashlayacağım değilmi hocam ?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 21 Nisan 2024 #5 Mstff2634 dedi: Stock Boot'u telefonumda kurulu olan versiyon dosyanın içindekini flashlayacağım değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet stock ROM'un içerisinde.
Mstff2634 dedi: Stock Boot'u telefonumda kurulu olan versiyon dosyanın içindekini flashlayacağım değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet stock ROM'un içerisinde.