Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 20 Eylül 2021 #11 Emir Bozat dedi: Demin MIUI güncellemesi geldi bugün hem telefon hem de bilgisayar aldım telefon Redmi Note 10s 6 GB RAM 128 GB hafıza var PC ise HP 22-DF0031NT (ekran kartı yok) Genişletmek için tıkla... Hocam cihazı yeni aldığınız için 2-3 gün içinde gelir tüm güncellemeler. Sorun yazılım kaynaklı, güncellemeler ile çözülene kadar yapacak bir şeyiniz yok. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2021
Emir Bozat dedi: Demin MIUI güncellemesi geldi bugün hem telefon hem de bilgisayar aldım telefon Redmi Note 10s 6 GB RAM 128 GB hafıza var PC ise HP 22-DF0031NT (ekran kartı yok) Genişletmek için tıkla... Hocam cihazı yeni aldığınız için 2-3 gün içinde gelir tüm güncellemeler. Sorun yazılım kaynaklı, güncellemeler ile çözülene kadar yapacak bir şeyiniz yok.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 20 Eylül 2021 #12 Elan Morin Tedronai dedi: Hocam cihazı yeni aldığınız için 2-3 gün içinde gelir tüm güncellemeler. Sorun yazılım kaynaklı, güncellemeler ile çözülene kadar yapacak bir şeyiniz yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim ufak bir sorum daha olacak bende WhatsApp boyle gozukuyor herkestemı boyle.
Elan Morin Tedronai dedi: Hocam cihazı yeni aldığınız için 2-3 gün içinde gelir tüm güncellemeler. Sorun yazılım kaynaklı, güncellemeler ile çözülene kadar yapacak bir şeyiniz yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim ufak bir sorum daha olacak bende WhatsApp boyle gozukuyor herkestemı boyle.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 20 Eylül 2021 #13 Emir Bozat dedi: Tamam teşekkür ederim ufak bir sorum daha olacak bende WhatsApp boyle gozukuyor herkestemı boyle. Eki Görüntüle 1170153 Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında yorum yapamayacağım çünkü ben 3. şahıs kişiler tarafından yapılan modlu bir wp kullanıyorum. Hiçbir fikrim yok kısaca, ancak diğer arkadaşlar cevaplayabilir.
Emir Bozat dedi: Tamam teşekkür ederim ufak bir sorum daha olacak bende WhatsApp boyle gozukuyor herkestemı boyle. Eki Görüntüle 1170153 Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında yorum yapamayacağım çünkü ben 3. şahıs kişiler tarafından yapılan modlu bir wp kullanıyorum. Hiçbir fikrim yok kısaca, ancak diğer arkadaşlar cevaplayabilir.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 20 Eylül 2021 #14 Elan Morin Tedronai dedi: Bu konu hakkında yorum yapamayacağım çünkü ben 3. şahıs kişiler tarafından yapılan modlu bir wp kullanıyorum. Hiçbir fikrim yok kısaca, ancak diğer arkadaşlar cevaplayabilir. Genişletmek için tıkla... Öyle şeylere nasıl güveniyorsunuz hocam?
Elan Morin Tedronai dedi: Bu konu hakkında yorum yapamayacağım çünkü ben 3. şahıs kişiler tarafından yapılan modlu bir wp kullanıyorum. Hiçbir fikrim yok kısaca, ancak diğer arkadaşlar cevaplayabilir. Genişletmek için tıkla... Öyle şeylere nasıl güveniyorsunuz hocam?
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 20 Eylül 2021 #15 Emir Bozat dedi: Öyle şeylere nasıl güveniyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu firma zaten girdiğimiz siteden telefonu kullanma süremize kadar her şeyi biliyor ve el altından satıyor. 3-5 kişinin yaptığı bir uygulamayı kullanmak çok sorun değil bana zaten çok bilindik olduğu için pek bir sorun olmaz.
Emir Bozat dedi: Öyle şeylere nasıl güveniyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu firma zaten girdiğimiz siteden telefonu kullanma süremize kadar her şeyi biliyor ve el altından satıyor. 3-5 kişinin yaptığı bir uygulamayı kullanmak çok sorun değil bana zaten çok bilindik olduğu için pek bir sorun olmaz.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #16 Tüm güncellemeleri yapın. Ne sıklıkla oluyor bu olay?
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #17 Emir Bozat dedi: Tamam teşekkür ederim ufak bir sorum daha olacak bende WhatsApp boyle gozukuyor herkestemı boyle. Eki Görüntüle 1170153 Genişletmek için tıkla... Anlaşılan diğer telefondan yedekleme yapmamışsınız.
Emir Bozat dedi: Tamam teşekkür ederim ufak bir sorum daha olacak bende WhatsApp boyle gozukuyor herkestemı boyle. Eki Görüntüle 1170153 Genişletmek için tıkla... Anlaşılan diğer telefondan yedekleme yapmamışsınız.