Telefonu alalı 2 gune oldu. Telefon 1 saate sar oluyor 1 günü anca çıkarıyor. Ne yapmam lazım? Turkcell pasajdan aldım telefonu acaba teshir mi verdiler? Bazıları telefonu 2 gün şarjı dayanıyordu.
Şöyle söyleyeyim. Sık sık Instagram fotolara fln bakıyorum, Facebook, Whatsapp'da kullanıyorum. Ama daha çok Instagram da vakit geçiriyorum. Toplam düşünürsek eğer 2-3 saat arası Instagram videoları izliyorum. Dışarıda bi mekanda olduğum zaman çok daha fazla bakıyorum. Telefon görüşmelerim pek olmuyor. Babam benden daha çok telefon kullanır mesela. Onda da Redmi 9 var. 1 günden fazla gidiyor şarj onun, ama 2 gün gitmiyor benim gibi...O mesela akşamları aralıksız 2-3 saat Facebook videoları izliyor, bazen maç olduğu zaman maç izliyor. Dışarıda da 1-2 saat desek...
Yani oyun oynamıyorum test yapmadım pilide iyi yanı iyi ve akıcı telefon gayet memnunum A32 ve bunun arasında kaldım sana tavsiyem Redmi Note 10 s umarım uzun vadede sıkı Ti çıkarmaz.
Telefonu alalı 2 gune oldu. Telefon 1 saate sar oluyor 1 günü anca çıkarıyor. Ne yapmam lazım? Turkcell pasajdan aldım telefonu acaba teshir mi verdiler? Bazıları telefonu 2 gün şarjı dayanıyordu.