Çözüldü Redmi Note 10s şarjı hızlı bitiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

norven

Picopat
Arkadaşlar 21 Nisanda Redmi Note 10s aldım, 5000 mAh pili olmasına rağmen biraz hızlı bitiyor daha az önce çıkardım biraz arayüzde gezdim şarj 96'ya düştü.

Çözüm
Arkadaşlar telefonu garantiye gönderdim, bataryaya kalibrasyon işlemi yaptılar sonunda düzeldi teşekkür ederim yardımınız icin.
Bende Xiaomi Mi 9 Se Var İlk aldığım 3 ay şarjı bir gün dayanıyordu 7 8 saat artık 3 saat zor dayanıyor

Arkadaşımın 9 Pro'su da böyle oldu klasik Xiaomi 1 sene sonra bataryası ölüyor bir de IPhone'le yarıştıran lavuklar vardı...

Bende aynı model telefon kullanıyorum fakat benim böyle bir sıkıntım yok. Problemin bataryadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşımın 9 Pro'su da böyle oldu klasik Xiaomi 1 sene sonra bataryası ölüyor bir de IPhone'le yarıştıran lavuklar vardı...
Yapma be, inşallah bende öyle olmaz yepyeni telefon.
Bu arada PUBG oynuyorum dengelide şarj bu kadar gitmiyor herhalde launcherde sorun var.

120Hz'de olabilir telefon. 120deyse 60'a alman şarjda bayağı fark edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…