J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.319 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 Telefon son 3-4 gündür şarjı çok hızlı tükeniyor ne oldu anlamadım. Şarjda hiç kullanmadım. Orijinal şarj aletinden başka şarj aleti kullanmadım. Garantiye veya tamirciye götürmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2023
Telefon son 3-4 gündür şarjı çok hızlı tükeniyor ne oldu anlamadım. Şarjda hiç kullanmadım. Orijinal şarj aletinden başka şarj aleti kullanmadım. Garantiye veya tamirciye götürmedim.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #2 Yazılım sürümüyle alakalıydı galiba. MIUI 13 sürümünde sıkıntı var diye duydum.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.319 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #3 Chessboy dedi: Yazılım sürümüyle alakalıydı galiba. MIUI 13 sürümünde sıkıntı var diye duydum. Genişletmek için tıkla... Son 2 3 gündür böyle 1 2 aydır MIUI kullanıyorum böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
Chessboy dedi: Yazılım sürümüyle alakalıydı galiba. MIUI 13 sürümünde sıkıntı var diye duydum. Genişletmek için tıkla... Son 2 3 gündür böyle 1 2 aydır MIUI kullanıyorum böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #4 Jezo dedi: Son 2 3 gündür böyle 1 2 aydır MIUI kullanıyorum böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir uygulama yüklediyseniz o tetikliyor olabilir.
Jezo dedi: Son 2 3 gündür böyle 1 2 aydır MIUI kullanıyorum böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir uygulama yüklediyseniz o tetikliyor olabilir.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.319 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #5 Chessboy dedi: Herhangi bir uygulama yüklediyseniz o tetikliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır bir şey indirmedim.
Chessboy dedi: Herhangi bir uygulama yüklediyseniz o tetikliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır bir şey indirmedim.