Nagu Hectopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 63 29 Ağustos 2022 #11 sherlocksivas dedi: Benim 2 gündür kafam çok karışık kimisi mükemmel diyor kimisi alınmaz diyor. Note 9 Pro kamerası nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... Arkadaş veya aile arasında IPhone'un son modeli olanlar bile senin kameran çok güzel seninkinden çekelim diyorlar oradan hesap et.
sherlocksivas dedi: Benim 2 gündür kafam çok karışık kimisi mükemmel diyor kimisi alınmaz diyor. Note 9 Pro kamerası nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... Arkadaş veya aile arasında IPhone'un son modeli olanlar bile senin kameran çok güzel seninkinden çekelim diyorlar oradan hesap et.
sherlocksivas Yoctopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #12 Nagu dedi: Arkadaş veya aile arasında IPhone'un son modeli olanlar bile senin kameran çok güzel seninkinden çekelim diyorlar oradan hesap et. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.
Nagu dedi: Arkadaş veya aile arasında IPhone'un son modeli olanlar bile senin kameran çok güzel seninkinden çekelim diyorlar oradan hesap et. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.