Redmi Note 10s vs Note 9 Pro

Techno81

Kilopat
Zırt pırt telefon değiştiren birisi değilim. Minimum üç dört sene kullanırım. O sebepten hangisi daha uzun süre idare eder beni? Oyunla işim yok. MediaTek işlemcili telefon hiç kullanmadım ısınıyor gibi yorumlar var hep. Siz hangisini önerirsiniz?

Zırt pırt telefon değiştiren birisi değilim. Minimum üç dört sene kullanırım. O sebepten hangisi daha uzun süre idare eder beni? Oyunla işim yok. MediaTek işlemcili telefon hiç kullanmadım ısınıyor gibi yorumlar var hep. Siz hangisini önerirsiniz?

Güncellik açısından Note 10s daha iyidir. Bende 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum.
https://www.epey.com/akilli-telefon...-715770/redmi-note-9-pro_redmi-note-10s-64gb/ ekran teknolojisi ve ekran boyutu haricinde çok fark yok.

Kendim oyun oynadığım için 90 Hz IPS LCD ekrana sahip Realme 7 almayı düşünüyorum, size de 60 Hz AMOLED ekran olan Note 10S öneriririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı