Redmi Note 10s yan parmak izi çalışmıyor

nhvhv.53

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba ben Redmi Note 10s kullanıyorum ve yaklaşık 3 ya da 4 aydır parmak izlerimde bir sıkıntı var. Ben sürekli değiştiriyorum (yani isteyerek değil okumuyor telefon) basıyorum sürekli farklı parmaklar ekliyorum onları da okumuyor. Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum servise mi göndersem yoksa bunun basit bir çözüm yolu var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada mi okumuyor yoksa hiç mi okumuyor?

Ben aynı parmağı 5 farklı parmak gibi ekliyorum başka yerlerini vs tanıtıyorum o şekilde tek atıyor.

Tabi senin cihazda yazılımsal da olabilir. 10s için MIUI 13 stabil değil diyorlar.

Ben aynı parmağı 5 farklı parmak gibi ekliyorum başka yerlerini vs tanıtıyorum o şekilde tek atıyor.

Tabi senin cihazda yazılımsal da olabilir. 10s için MIUI 13 stabil değil diyorlar.
MIUI 12.5 Sorunlu 13 Sadece Global Rom Sorunlu.

MIUI 12.5 Sorunlu 13 Sadece Global Rom Sorunlu.
Teledonda 14 var

Hocam cihaz kaçak mı?
Hayır

Baaak o aynı parmağı okutmak mantıklıymış ve telefonuma miui 14 geldi 13 fena değildi aslında

Benimkinde de oluyordu şu anlık bir sikinti yok. Miui 14 e geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…