Custom ROM Redmi Note 10S yazılım hataları ve Custom ROM önerisi

K.Kağan

Picopat
Daha fazla  
Redmi Note 10s telefonum var. Geçen sene (2022 yazın) telefonu Hepsiburada'dan aldık.

Telefon şu an telefonum kendiliğinden kapanıyor, dokunmatik tepki vermiyor ve kamera beklenmedik şekilde dönüyor, klavyeye basınca geç ve yanlış yazıyor, ısınma sorunu zaten kronik, uygulamaları kendiliğinden kapatıyor nadiren sistem arayüzü çöküyor, güncelleme almıyor bunun gibi sorunları var ve bu sorunların yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

Telefonun kaçak oldugunuda düşündüm (zaten kendinden ekran koruyuculu çıktı bir de Türkiye garantili değil de ithalatçı garantili çıktı) ROM'lu mi diye test ettim ROM yok guncelleme almamasida IMEI kopyalanmis olduğunu düşündüm.

Zaten SIM 1 çalışmıyor 2.hat takmaya calistigimdan (2.hat ise iPhone X'te) telefona Custom ROM atmayı düşünüyorum. Hangi ROM'u önerirsiniz veya bu durumda ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

En kalıcı çözüm telefonu satıp bu sefer "ucuza kaçmayarak" yeni bir telefon alabilirsiniz.
Custom ROM da yükleyebilirsiniz. PixelExperience yükleyin geçin.

En kalıcı çözüm telefonu satıp bu sefer "ucuza kaçmayarak" yeni bir telefon alabilirsiniz.
Custom ROM da yükleyebilirsiniz. PixelExperience yükleyin geçin.

En az 2 sene boyunca telefon alamam (babam ) daha geçen sene değiştirdik o yüzden ROM atmayı düşünüyorum evde bir de Note 9S var o da kaçak ama böyle sorunlu değil.

EVO'yu bende dusundum fakat kamera uygulaması gidiyor MIUI'nin ve ses sorunları var diyorlar (kimisinde)

EVO'yu Mi9tde denedim ve cayır cayır çalışıyordu. Kamera için GCAM kurabilirsin. Ses sorunuda yaşamadım. Denemeye değer. Aktif güncelleniyor zaten bir sorun olursa değiştirirsin ROM'u. Zor bir şey değil. 2. olarak da lineage geçersin. Lineagenin özelleştirmesi daha yoksul EVO'ya göre.

Biraz daha cevap bekleyeceğim hemen EVO'yu kurmayacahim ama evoyuda kurmayı düşünüyorum.

EVO veya LineageOS'tan başka önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Biraz daha cevap bekleyeceğim hemen EVO'yu kurmayacahim ama evoyuda kurmayı düşünüyorum.

EVO veya LineageOS'tan başka önerisi olan var mı?

Hocam ne kurdunuz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…