Erwn Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #1 Xiaomi Redmi Note 10s kullanıyorum 1 yıllık cihaz son 1 2 haftadır şarjım dayanmıyor ekran cok fazla kullanıyor gözüküyor. Anlamadığım bir şekilde.25 saattir açık gözüküyor öğlen 1 de açtım telefonu. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2022
Xiaomi Redmi Note 10s kullanıyorum 1 yıllık cihaz son 1 2 haftadır şarjım dayanmıyor ekran cok fazla kullanıyor gözüküyor. Anlamadığım bir şekilde.25 saattir açık gözüküyor öğlen 1 de açtım telefonu.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 19 Kasım 2022 #2 Hiç sıfırlamadıysanız bir kereliğine de olsa fabrika ayarlarına Döndürmek iyi olabilir.
Erwn Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #3 576864 dedi: Hiç sıfırlamadıysanız bir kereliğine de olsa fabrika ayarlarına Döndürmek iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... sıfırladım
576864 dedi: Hiç sıfırlamadıysanız bir kereliğine de olsa fabrika ayarlarına Döndürmek iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... sıfırladım
Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #4 Beni de sjraz çok hızlı bitiyor çok ısınıyor saçma sapan oyunlarda kasıyor günde 2 defa sjraz ediyorum.
Beni de sjraz çok hızlı bitiyor çok ısınıyor saçma sapan oyunlarda kasıyor günde 2 defa sjraz ediyorum.
Erwn Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #5 Eren 19 dedi: Beni de sjraz çok hızlı bitiyor çok ısınıyor saçma sapan oyunlarda kasıyor günde 2 defa sjraz ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bende şarj günlük rahat yetiyor sabah 7 de açıyorum ısınma sorunuda PUBG vb oyunlarda oluyor haricinde iyi.
Eren 19 dedi: Beni de sjraz çok hızlı bitiyor çok ısınıyor saçma sapan oyunlarda kasıyor günde 2 defa sjraz ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bende şarj günlük rahat yetiyor sabah 7 de açıyorum ısınma sorunuda PUBG vb oyunlarda oluyor haricinde iyi.
Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #6 Erwn dedi: Bende şarj günlük rahat yetiyor sabah 7 de açıyorum ısınma sorunuda PUBG vb oyunlarda oluyor haricinde iyi. Genişletmek için tıkla... Bende Max 5 saat ve ig falan.
Erwn dedi: Bende şarj günlük rahat yetiyor sabah 7 de açıyorum ısınma sorunuda PUBG vb oyunlarda oluyor haricinde iyi. Genişletmek için tıkla... Bende Max 5 saat ve ig falan.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 7 Şubat 2024 #7 Aynı sorun bende de var. Yoğun kullanımda 4 saatte falan bitiyor. Belki semde hor kullanmışsındır ve pil ömrü azalmıştır.
Aynı sorun bende de var. Yoğun kullanımda 4 saatte falan bitiyor. Belki semde hor kullanmışsındır ve pil ömrü azalmıştır.
Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #8 Negative Sir dedi: Aynı sorun bende de var. Yoğun kullanımda 4 saatte falan bitiyor. Belki semde hor kullanmışsındır ve pil ömrü azalmıştır. Genişletmek için tıkla... Yok ya ilk aldığım beri aynı Allah belasını versin Xiaomi'nin.
Negative Sir dedi: Aynı sorun bende de var. Yoğun kullanımda 4 saatte falan bitiyor. Belki semde hor kullanmışsındır ve pil ömrü azalmıştır. Genişletmek için tıkla... Yok ya ilk aldığım beri aynı Allah belasını versin Xiaomi'nin.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 7 Şubat 2024 #9 Eren 19 dedi: Yok ya ilk aldığım beri aynı Allah belasını versin Xiaomi'nin. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben aynı cihazı 3.5 yıldır kullanıyorum sende bir problem var demek ki .
Eren 19 dedi: Yok ya ilk aldığım beri aynı Allah belasını versin Xiaomi'nin. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben aynı cihazı 3.5 yıldır kullanıyorum sende bir problem var demek ki .
Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #10 Negative Sir dedi: Vallahi ben aynı cihazı 3.5 yıldır kullanıyorum sende bir problem var demek ki . Genişletmek için tıkla... Ağa ama arkadaş vardı aynı 0 telefonu ısınıyor.
Negative Sir dedi: Vallahi ben aynı cihazı 3.5 yıldır kullanıyorum sende bir problem var demek ki . Genişletmek için tıkla... Ağa ama arkadaş vardı aynı 0 telefonu ısınıyor.