Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #11 Erwn dedi: Xiaomi Redmi Note 10s kullanıyorum 1 yıllık cihaz son 1 2 haftadır şarjım dayanmıyor ekran cok fazla kullanıyor gözüküyor. Anlamadığım bir şekilde.25 saattir açık gözüküyor öğlen 1 de açtım telefonu. Eki Görüntüle 1578103 Genişletmek için tıkla... Hangi ROM'u kullanıyorsunuz? Ekran süresi ROM'dan ROM'a değişiyor, ben de aynı cihazı kullanıyorum.
Erwn dedi: Xiaomi Redmi Note 10s kullanıyorum 1 yıllık cihaz son 1 2 haftadır şarjım dayanmıyor ekran cok fazla kullanıyor gözüküyor. Anlamadığım bir şekilde.25 saattir açık gözüküyor öğlen 1 de açtım telefonu. Eki Görüntüle 1578103 Genişletmek için tıkla... Hangi ROM'u kullanıyorsunuz? Ekran süresi ROM'dan ROM'a değişiyor, ben de aynı cihazı kullanıyorum.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 7 Şubat 2024 #12 Eren 19 dedi: Ağa ama arkadaş vardı aynı 0 telefonu ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Xiaomi'lerde ısınma kronik sorun hocam.
Eren 19 dedi: Ağa ama arkadaş vardı aynı 0 telefonu ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Xiaomi'lerde ısınma kronik sorun hocam.
Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #13 Negative Sir dedi: Xiaomi'lerde ısınma kronik sorun hocam. Genişletmek için tıkla... Ama hocam bir telefon Instagram ısınır mi ya oyun oynanıyor hiç.
Negative Sir dedi: Xiaomi'lerde ısınma kronik sorun hocam. Genişletmek için tıkla... Ama hocam bir telefon Instagram ısınır mi ya oyun oynanıyor hiç.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 8 Şubat 2024 #14 Eren 19 dedi: Ama hocam bir telefon Instagram ısınır mi ya oyun oynanıyor hiç. Genişletmek için tıkla... Isınır hocam. Ben Note 8 Pro da kullandım, Note 10S de kullandım. Eğer Xiaomi ise ısınır. @Better Call Mike hocamın dediği gibi. Eğer cihazdaki ROM farklı ise, pil güç tüketimi ve ısınma gibi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.
Eren 19 dedi: Ama hocam bir telefon Instagram ısınır mi ya oyun oynanıyor hiç. Genişletmek için tıkla... Isınır hocam. Ben Note 8 Pro da kullandım, Note 10S de kullandım. Eğer Xiaomi ise ısınır. @Better Call Mike hocamın dediği gibi. Eğer cihazdaki ROM farklı ise, pil güç tüketimi ve ısınma gibi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.
Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #15 Negative Sir dedi: Isınır hocam. Ben Note 8 Pro da kullandım, Note 10S de kullandım. Eğer Xiaomi ise ısınır. @Better Call Mike hocamın dediği gibi. Eğer cihazdaki ROM farklı ise, pil güç tüketimi ve ısınma gibi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tüm sürümlerde aynı şu an son sumrde. Redmi Note 10 s sjraz prolem. Aga şaka gibi ya Redmi Note 10 5 g hayperos aldı biz almadık daha. Dosya Ekleri Screenshot_2024-02-08-16-09-23-308_com.miui.securitycenter.jpg 38,6 KB · Görüntüleme: 27 Screenshot_2024-02-08-16-09-17-481_com.miui.securitycenter.jpg 35,5 KB · Görüntüleme: 28
Negative Sir dedi: Isınır hocam. Ben Note 8 Pro da kullandım, Note 10S de kullandım. Eğer Xiaomi ise ısınır. @Better Call Mike hocamın dediği gibi. Eğer cihazdaki ROM farklı ise, pil güç tüketimi ve ısınma gibi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tüm sürümlerde aynı şu an son sumrde. Redmi Note 10 s sjraz prolem. Aga şaka gibi ya Redmi Note 10 5 g hayperos aldı biz almadık daha.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 10 Şubat 2024 #16 Yakın zamanda gelecek diyorlar HyperOS için. Bazıları ise Custom ROM atıp işlerini önden bitiriyor.
Eren 19 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #17 Onun için telefon ayalman lazım.pc den Negative Sir dedi: Yakın zamanda gelecek diyorlar HyperOS için. Bazıları ise Custom ROM atıp işlerini önden bitiriyor. Genişletmek için tıkla... ROM uğraşamam ya.
Onun için telefon ayalman lazım.pc den Negative Sir dedi: Yakın zamanda gelecek diyorlar HyperOS için. Bazıları ise Custom ROM atıp işlerini önden bitiriyor. Genişletmek için tıkla... ROM uğraşamam ya.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 10 Şubat 2024 #18 Eren 19 dedi: Onun için telefon ayalman lazım. PC'den. ROM uğraşamam ya. Genişletmek için tıkla... Uğraşma zaten hocam. Cihaz brick olsa uğraş uğraşabilirsen.
Eren 19 dedi: Onun için telefon ayalman lazım. PC'den. ROM uğraşamam ya. Genişletmek için tıkla... Uğraşma zaten hocam. Cihaz brick olsa uğraş uğraşabilirsen.