Redmi Note 10S'e Pixel Experience kurmak mantıklı mı?

emirBLT810

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son zamanlarda MIUI bana çok yavaş gelmeye başladı Endonezya ROM kullanıyordum. Acaba Pixel ROM'a geçmek güvenli mi? Casus yazılım falan sıkıntı olur mu? Hızlanır mı telefon?

Aynı telefon bende var Endonezya 14 deyim pixel biraz sıkıntılı bende geçmek istiyordum araştırınca vazgeçtim.

Merhaba rotlanarak extra kurulan romlar sıkıntı yapabiliyor sebebi bur orjinal olmayan romlar casus yazılım uyumsuz Kernel uzantıları yani donanımsal sorunlarin oluşması örneğin daha önceden çalışan kameranın çalışmaması veya telefon kasmasi gibi sıkıntılar oluşmaktadır. Garantili bir cihaza rom atmak garanti dışıdir .

Merhaba rotlanarak extra kurulan ROM'lar sıkıntı yapabiliyor sebebi bu orijinal olmayan ROM'lar casus yazılım uyumsuz Kernel uzantıları yani donanımsal sorunlarin oluşması örneğin daha önceden çalışan kameranın çalışmaması veya telefon kasmasi gibi sıkıntılar oluşmaktadır. Garantili bir cihaza ROM atmak garanti dışıdir

Arkadaşlar son zamanlarda MIUI bana çok yavaş gelmeye başladı Endonezya ROM kullanıyordum. Acaba pixel ROM'a geçmek güvenli mi? Casus yazılım falan sıkıntı olur mu? Hızlanır mı telefon?

MIUI rean OS.
Yani modlu MIUI kurun bayağı iyi.
Pixel denedim o telefonda her saf Android ROM'unda sıkıntı çıkarıyor o telefon.
Modlu MIUI kurun en iyisi üstüne root atin.

Root un ne gibi artıları var sıkıntı çıkarmaz mi?
Telefonun tanrısı gibi bişi oluyon resmen herşey serbest sistemini falan (Tanrı kısmında şaka amaçlıdır! Böyle şeyler yaratma falan Allah'a mahsustur.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı