Hocam 10s in 2 versiyonu mevcut. M2101K7BG vs M2101K7BNy olarak, sonu bg ile biten Türkiye'de satılanlar yani NFC'siz model ülkeden ülkeye değişiyor NFC özelliği. bende mi.com, epeyi vs baz alarak NFC vardır diye aldım ama Türkiye'deki cihazlarına NFC koymamış Xiaomi firması.
Hocam 10s in 2 versiyonu mevcut. M2101K7BG vs M2101K7BNy olarak, sonu bg ile biten Türkiye'de satılanlar yani NFC'siz model ülkeden ülkeye değişiyor NFC özelliği. bende mi.com, epeyi vs baz alarak NFC vardır diye aldım ama Türkiye'deki cihazlarına NFC koymamış Xiaomi firması.
Düşük ışıkta berbat, video performası da fotoğraf kadar iyi değil. Ana kamerası işimi görüyor ama normal 12 MP modunda foto çekerken yakınlaştırdığında bulanıklık fazla. 64 MP ile çektiğinde detay kaybı böyle değil ama odağı uzaktan çekiyor bu sefer.
fanı değilim. Sadece benden önce note 10s ile fotoğraf atan arkadaşla fark olduğunu göstermek için attım fotoğrafları. Doğru ışık ve doğru poz kullanmanın önemi.