Redmi Note 11 ekran yanığı kırık camda garanti kapsamına alınır mı?

Klorenn

Hectopat
Daha fazla  
Dün telefonu sıfırlıyordum ve bir anda beyaz ekranda Instagram logoları çıktı yanık olduğu belli. Garanti kapsamına giriyormuş fakat benim ekranım kırık, sadece ön cam. Şimdi ekran kırık olduğu için garanti yapmamazlık yapar mı? Yaparlarsa ön camı değiştirirler mi?

Darbe kaynaklı olduğundan yapmazlar muhtemelen.

Hocam kullanıcı hatası olarak kabul ediyorlar. Ben de Oppo'da aynı durumu yaşadım.

Darbe kaynaklı olduğundan yapmazlar muhtemelen.
Hocam o sorun darbe kaynaklı olmuyor diye biliyorum.

Hocam kullanıcı hatası olarak kabul ediyorlar. Ben de Oppo'da aynı durumu yaşadım.

Hocam o sorun darbe kaynaklı olmuyor diye biliyorum.

Olmasa ile cihaz darbe aldı ise kabul etmezler. Bu tüm yetkili servisler için geçerli.

Olmasa ile cihaz darbe aldı ise kabul etmezler. Bu tüm yetkili servisler için geçerli.
Bende aynı durumu yaşadım. Ekranda yanık vardı ama camı kırdığım için garanti iptal oldu.

Bende aynı durumu yaşadım. Ekranda yanık vardı ama camı kırdığım için garanti iptal oldu.

Sırf kamera camı kırık diye garanti kapsamından çıkan bir sürü telefon var böyle konularda dikkatli olmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…