Redmi Note 11 garanti kapsamında mı?

auphy_4341

Decapat
Daha fazla  
Selam Xiaomi Redmi Note 11 modeli bir telefona sahibim. Az önce bilgisayara bakarken telefonumun şarjda olduğunu hatırladım ve bir gidip bakayım dedim. Telefon ortalama yarım saat ile bir saat arası şarjda duruyordu. Telefonu aldığımda ise birkaç kez açmaya çalıştım hiçbir şekilde açılmadı. Ardından birkaç saniye bekledikten sonra ekran yemyeşil olmuş. İç ekranında sıkıntı var kısaca. Daha önceden yine başka bir telefonumun iç ekranı kırılmıştı ve tamiri için bayağı bir para ödemiştik. Şu an tekrardan para vermek istemediğim için ne kadar garantiye girmeyeceğini bilsem de daha önceden bu tarz bir şey yaşayan var mıdır diye sormaya geldim. Daha önce sebepsiz yere arızalanan Xiaomi bir telefonunuz olduysa bu konuda katılar mıdır? Çünkü gerçekten ne suyla ne tozla bir teması oldu ne de bir yere çarpıldı. Düşürmüşlüğüm var tabii ama düşen mekanlar da maksimum koltuk boyutu ve aldığım zamandan bu yana 3 kez falan düşürmüşümdür onun dışında asla düşmedi telefon. Bildiğim kadarıyla Xiaomi telefonların genelinde bu şekilde bir arızalanma sorunu var. Yarın babam da kabul ederse okula gitmeden direkt teknik servise götüreyim telefonu. Daha önceden Xiaomi teknik servisiyle konuşanlarınız varsa deneyimlerini aktarırsa sevinirim.
(Ekleme: Telefona aldığım zamandan beri hiçbir şekilde şarjda bakmadım)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı