Redmi Note 11 hızlı şarj etmiyor

Poust

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 2600 - RX 5500 XT - A320M-A PRO - 16GB RAM
Redmi Note 11 telefonum var telefonu yaklaşık bir 9 ay önce aldım telefon çok güzel hızlı şarj oluyordu ama son zamanlarda yavaş şarj olmaya başladı. Nedeni ne olabilir? Telefonun şarj kablosunu hiç bükmedim veya telefonu 100'e kadar şarj edip 0'a indirmiyorum. 20 ile 80 arasında şarj edip harcıyorum ama yine de yavaş şarj oluyor.

Telefonumdada accu battery diye bir uygulama var ne kadar güvenilir bilmiyorum ama önceden 25W civarı şarj ederken şimdi 4W 6W bazen 15 20'ye çıkıyor ama genellikle düşük watt çekiyor

Şarja taktığınızda şarj animasyonu ekranında hızlı şarj yazısı yanıyor mu? Birde şarj olurken killit ekranında alt kısımda hızlı şarj diye belirtiyor mu? Şarj aleti hızlı şarja geçiriyor mu cihazı ona bakalım.

Redmi Note 11 telefonum var telefonu yaklaşık bir 9 ay önce aldım telefon çok güzel hızlı şarj oluyordu ama son zamanlarda yavaş şarj olmaya başladı. Nedeni ne olabilir? Telefonun şarj kablosunu hiç bükmedim veya telefonu 100'e kadar şarj edip 0'a indirmiyorum. 20 ile 80 arasında şarj edip harcıyorum ama yine de yavaş şarj oluyor.

Telefonumdada accu battery diye bir uygulama var ne kadar güvenilir bilmiyorum ama önceden 25W civarı şarj ederken şimdi 4W 6W bazen 15 20'ye çıkıyor ama genellikle düşük watt çekiyor

Telefon sıcaksa yavaş şarj eder. Şarj soketinde veya kablonun ucunda kir de birikmiş olabilir.

Ayarlar>Pil kısmının SS’ini atar mısın ? Özellikle uygulamaların şarj tüketimi kısmını.

Orijinal şarj aletiniz var mı?

Yazılım kaynaklı sorunları bir kenarda tutacak olursak hızlı şarjın olması gerektiği gibi çalışmamasının en önemli sebebi, orijinal şarj aletinin kullanılmamasıdır. Telefonunuzla birlikte gelen orijinal şarj aletini kullanmıyorsanız üreticinin size sunduğu özellikten tam olarak yararlanamazsınız.

Şarja taktığınızda şarj animasyonu ekranında hızlı şarj yazısı yanıyor mu? Birde şarj olurken killit ekranında alt kısımda hızlı şarj diye belirtiyor mu? Şarj aleti hızlı şarja geçiriyor mu cihazı ona bakalım.
Sarja takarken mi turbo charge yazısı geliyor kilit ekranındada seri sarj ediliyor yazıyor

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-07-24 at 19.04.08.jpeg
    WhatsApp Image 2023-07-24 at 19.04.08.jpeg
    25,9 KB · Görüntüleme: 725
Sarja takarken mi turbo charge yazısı geliyor kilit ekranındada seri sarj ediliyor yazıyor
O zaman şarj aleti hızlı şarjı tetikliyor. İmkanınız varsa farklı bir adaptörle deneyin mümkünse orjinal xiaomi adaptörü olsun. %60 batarya ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı