6 636564 Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 897 Çözümler 2 6 Haziran 2023 #1 Sürüm global. Aylardır bekliyorum. Ne zaman gelecek bir tarihi var mı?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.376 Çözümler 6 6 Haziran 2023 #2 636564 dedi: Sürüm global. Aylardır bekliyorum. Ne zaman gelecek bir tarihi var mı? Genişletmek için tıkla... Çok bir ayrıcalığı yok POCO X3 NFC'ye 2-3 ay önce geldi. Size gelmemesi tuhaf.
636564 dedi: Sürüm global. Aylardır bekliyorum. Ne zaman gelecek bir tarihi var mı? Genişletmek için tıkla... Çok bir ayrıcalığı yok POCO X3 NFC'ye 2-3 ay önce geldi. Size gelmemesi tuhaf.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.292 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 636564 dedi: Sürüm global. Aylardır bekliyorum. Ne zaman gelecek bir tarihi var mı? Genişletmek için tıkla... NFC li model mi ? Güncelleme ayarlarından güncellemeleri önceden al seçeneğini seçin. Büyük ihtimalle bu hafta gelir yayınladığı söyleniyor. Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
636564 dedi: Sürüm global. Aylardır bekliyorum. Ne zaman gelecek bir tarihi var mı? Genişletmek için tıkla... NFC li model mi ? Güncelleme ayarlarından güncellemeleri önceden al seçeneğini seçin. Büyük ihtimalle bu hafta gelir yayınladığı söyleniyor. Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cansıznefer Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 443 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #4 Redmi not 10 Pro kullanıyorum bana 1 ay önce geldi MIUI 13 dönmeye karar verdim not 10 Pro için olmamış bu güncelleme. Telefondan telefona değişebilir.
Redmi not 10 Pro kullanıyorum bana 1 ay önce geldi MIUI 13 dönmeye karar verdim not 10 Pro için olmamış bu güncelleme. Telefondan telefona değişebilir.