Hocam öyle yapamazsınız zaten. Onun için bir video vardı onu yaparsanız olabilir. Siz Endonezya yerine Global yapın. Diğerleri aynı olucak.Redmi Note 11 OTA ile güncelleme yapamıyorum. Root yok. MIUI sürümüm 13.0.4.0 TR. Ben 13.0.8.0 global yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım sürüm yükseltmek için?
Eki Görüntüle 1704208
Hocam öyle yapamazsınız zaten. Onun için bir video vardı onu yaparsanız olabilir. Siz Endonezya yerine Global yapın. Diğerleri aynı olucak.
Nasıl hocam kendi telefonunuzun sürümünü yükleyip ondan sonra isim değiştirip yeni paketi yaptınız değil mi?Aynısını yaptım fakat olmadı.
Hocam arkadaş bilgisayar ile uğraşmadan yapmaya kalkışıyor galiba dediğiniz bilgisayarsız olmaz.TR bölgesel romdan global sürüme geçmek için bootloader kilidi açıp fastboot sürümü kurmanız gerekiyor sanırım. Anladığım kadarıyla cihazınız 13 TRXM romu iken kurmaya çalıştığınız sürüm MIXM(Global kodu) rom.
Bilgisayarım yok yapmanın bir yolu yok mu?
Nasıl hocam kendi telefonunuzun sürümünü yükleyip ondan sonra isim değiştirip yeni paketi yaptınız değil mi?
Kendi romunuzu seçtiniz ilk olarak değil mi yoksa imkansız yani 15 telefona yakın bu şekilde yapmışlığım var.Bunu diyorsanız olmadı attığım hatayı verdi işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.