Custom ROM Redmi Note 11 Pro 4G'ye Viva Custom ROM kurulur mu?

TRali53

Decapat
Daha fazla  

Cihazıma bu ROM'u kurmak istiyorum çünkü Hyper OS yazılımından çok sıkıldım. Cihazıma uygun official ROM olmadığı için unofficial kuracağım, bu ROM'u kurmak mantıklı mı?

EU ROM denediniz mi hiç?

Eğer EU denemediyseniz globale göre çok daha sadece gerçek Xiaomi uygulamalarıyla gelen ve gerçekten sağlam bir arayüz kullandığınız hissettiren bir ROM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben sadece eski Samsung telefona LineageOS kurdum, başka bir şey bilmiyorum. Artık forumlardan destek alarak öğrenirim.

Telefonunuzu model kodu NFC ile mi bitiyor yoksa düz 4G ylemi ben size ROM'u atayım yükleyip bir deneyin isterseniz Fastboot'la çok hızlı bir şekilde kurabilirsiniz ya da TWRP ile.

EU ROM denediniz mi hiç?

Eğer EU denemediyseniz globale göre çok daha sadece gerçek Xiaomi uygulamalarıyla gelen ve gerçekten sağlam bir arayüz kullandığınız hissettiren bir ROM.
En son sürüm bu cihaza uygun linki varsa ve nasıl kurulacağını anlayabilirsem neden olmasın.

Bootlader kilidiniz açıkmı.

Hocam o zaman Xiaomi hesabı açıp bootloader kilidi açma talebinde bulunmanız lazım şu sıralar daha zor açılıyor telefonculardan yardım almanız gerekebilir diğer türlü ROM atamazsınız.

Bootloader kilidi açma yöntemleri var internette?

Kusura bakmayın hocam her türlü başvuru gerekiyormuş

Bootloader kilidi açma yöntemleri var internette?

Kusura bakmayın hocam her türlü başvuru gerekiyormuş
Ben şimdi bu bootloader kilidini açsam cihazdaki tüm herşey gidecek. Bu attığım custom rom veya sizin dediğiniz stabil çalışacakmı? İstersem eski haline döndürebilecekmiyim, samsunglardaki orjinal romlar gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…