olric00 Femtopat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #11 Silinen üye dedi: Şu içeriği okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Okudugum yerlerde bildirim geç gelme sorunu var diyenler var doğru mudur? Silinen üye dedi: Şu içeriği okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Edit arada oyun ve sosyal medyada gezineceğim kasma veya donma yaşamam değil mi?
Silinen üye dedi: Şu içeriği okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Okudugum yerlerde bildirim geç gelme sorunu var diyenler var doğru mudur? Silinen üye dedi: Şu içeriği okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Edit arada oyun ve sosyal medyada gezineceğim kasma veya donma yaşamam değil mi?
7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 5 Nisan 2024 #12 olric00 dedi: Okudugum yerlerde bildirim geç gelme sorunu var diyenler var doğru mudur? Edit arada oyun ve sosyal medyada gezineceğim kasma veya donma yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmıyorum ama kullanan biri varsa o cevaplasa daha iyi olur.
olric00 dedi: Okudugum yerlerde bildirim geç gelme sorunu var diyenler var doğru mudur? Edit arada oyun ve sosyal medyada gezineceğim kasma veya donma yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmıyorum ama kullanan biri varsa o cevaplasa daha iyi olur.
2 238849 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 1.407 Çözümler 1 6 Nisan 2024 #13 Mehmet Sessiz dedi: Android 14 güncellemesi alır mı ve hazır almısken 8 GB almayı düsünüyorum bende 4-5 yıl götürsün diye de niye degmez dediniz. Genişletmek için tıkla... 10 bin liranın üstüne 1500 koymaya değmez çünkü. Android 14 sözü var telefonun.
Mehmet Sessiz dedi: Android 14 güncellemesi alır mı ve hazır almısken 8 GB almayı düsünüyorum bende 4-5 yıl götürsün diye de niye degmez dediniz. Genişletmek için tıkla... 10 bin liranın üstüne 1500 koymaya değmez çünkü. Android 14 sözü var telefonun.