ahmetbl3 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #1 Cihazım Redmi Note 11 Pro+ 5G. Sizce HyperOS kurmali miyim?
O Onur Kelleci Megapat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 15 30 Mart 2024 #2 ahmetbl3 dedi: Cihazım Redmi Note 11 Pro+ 5G. Sizce HyperOS kurmali miyim? Genişletmek için tıkla... Türkiye Sürümüne güncelleme geldi mi. Ben globale çevirdim yazılımı güncelleme gelmedi
ahmetbl3 dedi: Cihazım Redmi Note 11 Pro+ 5G. Sizce HyperOS kurmali miyim? Genişletmek için tıkla... Türkiye Sürümüne güncelleme geldi mi. Ben globale çevirdim yazılımı güncelleme gelmedi
ahmetbl3 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #3 Onur Kelleci dedi: Türkiye Sürümüne güncelleme geldi mi. Ben globale çevirdim yazılımı güncelleme gelmedi Genişletmek için tıkla... hocam geldi ama sorum bu değil? ahmetbl3 dedi: Cihazım Redmi Note 11 Pro+ 5G. Sizce HyperOS kurmali miyim? Genişletmek için tıkla... Yapmalı Mıyım şuan MIUI 14 var. Ayrıca yapmamam gerekiyorsa güncelleme bildirimini nasıl kapatiri Son düzenleme: 31 Mart 2024
Onur Kelleci dedi: Türkiye Sürümüne güncelleme geldi mi. Ben globale çevirdim yazılımı güncelleme gelmedi Genişletmek için tıkla... hocam geldi ama sorum bu değil? ahmetbl3 dedi: Cihazım Redmi Note 11 Pro+ 5G. Sizce HyperOS kurmali miyim? Genişletmek için tıkla... Yapmalı Mıyım şuan MIUI 14 var. Ayrıca yapmamam gerekiyorsa güncelleme bildirimini nasıl kapatiri