GoverTR Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #11 ReProof dedi: Henüz resmi olarak Note 11 Pro 4G için yayınlanmamış 12 sürümü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için.
ReProof dedi: Henüz resmi olarak Note 11 Pro 4G için yayınlanmamış 12 sürümü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için.
erolboz Yoctopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #12 GoverTR dedi: Teşekkürler bilgi için. Genişletmek için tıkla... Cihazı bende eylül ayında aldım 10 günlük ama 12 güncellemesi bende de yok. Sizlere geldi mi?
GoverTR dedi: Teşekkürler bilgi için. Genişletmek için tıkla... Cihazı bende eylül ayında aldım 10 günlük ama 12 güncellemesi bende de yok. Sizlere geldi mi?
GoverTR Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #13 erolboz dedi: Cihazı bende eylül ayında aldım 10 günlük ama 12 güncellemesi bende de yok. Sizlere geldi mi? Genişletmek için tıkla... Pazartesi itibari ile güncelleme aldı fakat performans düşüşü oldu gibi hissediyorum.
erolboz dedi: Cihazı bende eylül ayında aldım 10 günlük ama 12 güncellemesi bende de yok. Sizlere geldi mi? Genişletmek için tıkla... Pazartesi itibari ile güncelleme aldı fakat performans düşüşü oldu gibi hissediyorum.
T Tuğrulduru Yoctopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #14 GoverTR dedi: Pazartesi itibari ile güncelleme aldı fakat performans düşüşü oldu gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Dün akşam güncelleme geldi mobil verideydim yapmadım ve eve geçince Wi-Fi'ya geçince güncelleme kayboldu. Ne yapmam lazım.
GoverTR dedi: Pazartesi itibari ile güncelleme aldı fakat performans düşüşü oldu gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Dün akşam güncelleme geldi mobil verideydim yapmadım ve eve geçince Wi-Fi'ya geçince güncelleme kayboldu. Ne yapmam lazım.