Redmi Note 11 Pro çok çabuk ısınıyor

Derizz

Femtopat
Daha fazla  
Dün telefonuma virus girdi ve telefon bayağı ısındı. Ardından fark ettim ki bu olaydan beri telefonum daha hızlı ısınmaya başladı. Günlük kullanımda 34 derece gibi bir değer alıyorum sadece Instagram kullanmama rağmen CPU kullanım değerleri de fazla gözüküyor. Sizce sorun virus kaynaklı mıdır yoksa psikolojik midir?

(CPU değeri sürekli değişiyor)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-18-05-19-40-898_com.cpuid.cpu_z.jpg
    Screenshot_2023-04-18-05-19-40-898_com.cpuid.cpu_z.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 242
  • Screenshot_2023-04-18-05-20-01-773_com.cpuid.cpu_z.jpg
    Screenshot_2023-04-18-05-20-01-773_com.cpuid.cpu_z.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük kullanımda cihazın arkası ısınıyor mu, veya hissedilir bir sıcaklık var mı? İşlemci hareketliliği normal, ayrıca sıcaklık değeri ortalama gibi duruyor.

Yüksek ihtimalle psikolojik geliyor sana. Bataryanın 34 derece olması normal. Ben A53 kullanıyorum oyun oynamasam bile 40 dereceye kadar çıkıyor batarya sıcaklığı. CPU hızları da normal. Telefonda ekrana bile dokunsan hızları maksimuma alıyor telefon çok kısa süreliğine. Sürekli düşmeden o hızlarda çalışıyorsa problem ama.

Cpu kullanımı değişmesi normal. Eğer elini ısıtıp rahatsız etmiyorsa sıcaklık normal. Ama bu demek değil ki virüs arkada bir şey yapmıyor, için rahat etsin istiyorsan virüs programıyla tara veya sıfırlayabilirsin.

CPU kullanımı değişmesi normal. Eğer elini ısıtıp rahatsız etmiyorsa sıcaklık normal. Ama bu demek değil ki virüs arkada bir şey yapmıyor, için rahat etsin istiyorsan virüs programıyla tara veya sıfırlayabilirsin.

Hocam ben ilk başta mining virüsü girdi sandım telefona. Ama sonra fark ettim ki mining virüsü olsa 7/24 sıcak olurdu. Avast ve Kaspersky gibi antivirüsler kullandım. Bir şey bulamadılar telefonun içinde ama yine de korkuyorum. Cihaz yurt dışı olduğundan dolayı da sıfırlamak istemiyorum. Daha doğrusu nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum.

Hocam ben ilk başta mining virüsü girdi sandım telefona. Ama sonra fark ettim ki mining virüsü olsa 7/24 sıcak olurdu. Avast ve Kaspersky gibi antivirüsler kullandım. Bir şey bulamadılar telefonun içinde ama yine de korkuyorum. Cihaz yurt dışı olduğundan dolayı da sıfırlamak istemiyorum. Daha doğrusu nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum.
Tarattdıysanız sıkıntı yoktur hocam, şüphe ettiğiniz şeyler olması gerektiği gibi. Psikolojik olarak etkilenmissiniz.

Tarattdıysanız sıkıntı yoktur hocam, şüphe ettiğiniz şeyler olması gerektiği gibi. Psikolojik olarak etkilenmissiniz.

Eminsizin değil mi? Bugün normalde TWRP yükleyip format atacaktım fakat boşu boşuna uğraşmakta istemiyorum dürüst olmak gerekirse. Bir tur Wild Rift girdim az önce arkası ısındı. CPU Z'den baktım 33 dereceymiş. Eğer bu değerler normalse daha fazla kurcalamayacağım. Ama telefonun ısındığını net bir şekilde hissedebiliyorum gibi.

Günlük kullanımda cihazın arkası ısınıyor mu, veya hissedilir bir sıcaklık var mı? İşlemci hareketliliği normal, ayrıca sıcaklık değeri ortalama gibi duruyor.

Evet ısınıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı