TeknolojiMeraklısı20 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 289 Çözümler 1 27 Ocak 2024 #1 Cihaz: Redmi Note 11 Pro. e-Devlet'te yenilenmiş IMEI diyor ama cihazın modeli vs her şeyi uyuyor. Kaynak: Yenilenmiş. Bu şekilde diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2024
Cihaz: Redmi Note 11 Pro. e-Devlet'te yenilenmiş IMEI diyor ama cihazın modeli vs her şeyi uyuyor. Kaynak: Yenilenmiş. Bu şekilde diyor.
enestahir23 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #2 TeknolojiMeraklısı20 dedi: Cihaz: Redmi Note 11 Pro. e-Devlet'te yenilenmiş IMEI diyor ama cihazın modeli vs her şeyi uyuyor. Kaynak: Yenilenmiş. Bu şekilde diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazların arkasında IMEI yazıyor kutusu varsa onda da yazar. Onlada mı uyuşuyor peki.
TeknolojiMeraklısı20 dedi: Cihaz: Redmi Note 11 Pro. e-Devlet'te yenilenmiş IMEI diyor ama cihazın modeli vs her şeyi uyuyor. Kaynak: Yenilenmiş. Bu şekilde diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazların arkasında IMEI yazıyor kutusu varsa onda da yazar. Onlada mı uyuşuyor peki.
TeknolojiMeraklısı20 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 289 Çözümler 1 27 Ocak 2024 #3 enestahir23 dedi: Hocam cihazların arkasında IMEI yazıyor kutusu varsa onda da yazar. Onlada mı uyuşuyor peki. Genişletmek için tıkla... Uyuşuyor.
enestahir23 dedi: Hocam cihazların arkasında IMEI yazıyor kutusu varsa onda da yazar. Onlada mı uyuşuyor peki. Genişletmek için tıkla... Uyuşuyor.
enestahir23 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #4 TeknolojiMeraklısı20 dedi: Uyuşuyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı nereden aldınız? Peki.
TeknolojiMeraklısı20 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 289 Çözümler 1 27 Ocak 2024 #5 enestahir23 dedi: Cihazı nereden aldınız? Peki. Genişletmek için tıkla... Teknosa'dan alınmış eskiyi götür yeniyi al kampanyasıyla cihaz benim değil.
enestahir23 dedi: Cihazı nereden aldınız? Peki. Genişletmek için tıkla... Teknosa'dan alınmış eskiyi götür yeniyi al kampanyasıyla cihaz benim değil.
enestahir23 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #6 TeknolojiMeraklısı20 dedi: Teknosa'dan alınmış eskiyi götür yeniyi al kampanyasıyla cihaz benim değil. Genişletmek için tıkla... Önerim cihazı alan kişinin bu firmaya ulaşmasıdır. İleride bu yüzden garanti gibi yerlerde sorun çıkarabilir çünkü.
TeknolojiMeraklısı20 dedi: Teknosa'dan alınmış eskiyi götür yeniyi al kampanyasıyla cihaz benim değil. Genişletmek için tıkla... Önerim cihazı alan kişinin bu firmaya ulaşmasıdır. İleride bu yüzden garanti gibi yerlerde sorun çıkarabilir çünkü.