Redmi Note 11 Pro kendi kendine ses kısıp takılıyor

Bütçe
0

EfeAydemiiir

Centipat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-4690 CPU @ 3.50GHz 3.49 GHz
Ekran Kartı: NVDIA GeForce GTX1050Tİ 4GB
Ram: 8GB
Anakart: Esonic H81 LGA1150
Monitör: 1920x1080 TurboX
Meslek
Öğrenci
Selamünaleyküm. Bende Redmi Note 11 Pro var. Yaklaşık bir yarım saat önce telefon kendi kendine ses kısmaya başladı. Daha sonra telefonu kapatmaya çalıştım. Güç düğmesi de algılamadı. Ben de korktum bir anda. Neyse biraz uğraştım ama nafile. Daha sonra zor bela yeniden başlatma seçeneğine getirdim. Yeniden başlatırken bir anda Fastboot'a girdi. Sebepsizce. Bende yine bir kuvvetle güç düğmesine bastım yeniden başladı telefon. Kılıfı çıkardım. 1 2 dk düzeldi sonra bu sefer ara sıra kendi kendine ses kısmaya başladı gene. Bir de şöyle bir sorun çıktı. Ses açmada sorun yok güç düğmesi düzeldi. Ama ses kısma tuşu sanki dokunmatik oldu dokununca ses kısıyor hemen. İşte. Bende zannettimki ses açma-kısma tuşu bozuldu. Tamam dedim. Bir WhatsApp durumlara bakarken ses Full'dü bende sesi kısayım dedim. Şimdi de ses kısma tuşu düzeldi ama yine takıntı yapıyor? Yazılımsalmı bu sorun yoksa bir arızamı var. Telefonum yurt içi diye biliyorum. Güncel değil güncelleme yaparken ağa bağlanamıyor yazıyor. Ama hiçbir sıkıntısı yoktu yani.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı