craelith Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #1 Öncelikle merhaba, Redmi Note 11 Pro cihazıma MIUI 14 güncellemesi gelmedi herhangi bir bilgisi olan varsa yardım ederse çok mutlu olurum. İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2023
Öncelikle merhaba, Redmi Note 11 Pro cihazıma MIUI 14 güncellemesi gelmedi herhangi bir bilgisi olan varsa yardım ederse çok mutlu olurum. İyi günler.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #2 Yurt dışı cihaz mi? Ona gore ROM atalim.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.292 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #3 craelith dedi: Öncelikle merhaba, Redmi Note 11 Pro cihazıma MIUI 14 güncellemesi gelmedi herhangi bir bilgisi olan varsa yardım ederse çok mutlu olurum. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Global ve Avrupa( EEA) romlarına duyuruldu. Normalde öbür romlara da duyurulmalıydı Mayıs ayı içersinden ama yetiştiremediler galiba. 1-2 haftaya gelmesi lazım. Not: Bahsettiğim model 4G modelidir.
craelith dedi: Öncelikle merhaba, Redmi Note 11 Pro cihazıma MIUI 14 güncellemesi gelmedi herhangi bir bilgisi olan varsa yardım ederse çok mutlu olurum. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Global ve Avrupa( EEA) romlarına duyuruldu. Normalde öbür romlara da duyurulmalıydı Mayıs ayı içersinden ama yetiştiremediler galiba. 1-2 haftaya gelmesi lazım. Not: Bahsettiğim model 4G modelidir.
craelith Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #4 Umut Nas dedi: Yurt dışı cihaz mi? Ona gore ROM atalim. Genişletmek için tıkla... Sanırım yurt dışı değil.
Umut Nas dedi: Yurt dışı cihaz mi? Ona gore ROM atalim. Genişletmek için tıkla... Sanırım yurt dışı değil.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #5 craelith dedi: Sanırım yurt dışı değil. Genişletmek için tıkla... IMEI sorgu yapar misiniz? Emin olalim.
craelith dedi: Sanırım yurt dışı değil. Genişletmek için tıkla... IMEI sorgu yapar misiniz? Emin olalim.
craelith Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #6 Umut Nas dedi: IMEI sorgu yapar misiniz? Emin olalim. Genişletmek için tıkla... Sorgulamayı yaptım İthalat yoluyla kaydedilen IMEI diyor.
Umut Nas dedi: IMEI sorgu yapar misiniz? Emin olalim. Genişletmek için tıkla... Sorgulamayı yaptım İthalat yoluyla kaydedilen IMEI diyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #7 craelith dedi: Sorgulamayı yaptım İthalat yoluyla kaydedilen IMEI diyor. Genişletmek için tıkla... Sizin cihaziniz mi yaziyor? Emin olmak icin soruyorum.
craelith dedi: Sorgulamayı yaptım İthalat yoluyla kaydedilen IMEI diyor. Genişletmek için tıkla... Sizin cihaziniz mi yaziyor? Emin olmak icin soruyorum.
craelith Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #8 Umut Nas dedi: Sizin cihaziniz mi yaziyor? Emin olmak icin soruyorum. Genişletmek için tıkla... Evet benim cihazım yazıyor.
Umut Nas dedi: Sizin cihaziniz mi yaziyor? Emin olmak icin soruyorum. Genişletmek için tıkla... Evet benim cihazım yazıyor.