Redmi Note 11 Pro performansı düşük

YasinnEkberr

Centipat
Daha fazla  
Xiaomi Redmi Note 11 ProGlobal Telefonum var ama bir sorunum var. Cihaz sağlam gibi gözüküyor. Sorunu yok ama halen kaçak diğer telefonlardan çok az performans gösteriyor. Hiçbir oyun 60 FPS ayarını vermiyor Geekbench testinde 1100 çıkartıyor diğer Xiaomi Redmi Note 11 Pro global cihazlarına göre çok daha iyi ama yine de oyunlarda falan 30 FPS yukarısı yok ne yapacağım? Sorunu nedir?

Hangi oyunları oynadığınızı öğrenebilir miyim?

PUBG de mesela 45 veriyor akıcıda en azından 60FPS beklerdim ben veya FIFA'da 30 veriyor kardeşimin 8 yıllık IPad'i 60 veriyot.

Hmm. Garip kendi kullandığım Galaxy A50 bile 60FPS veriyor. Ki Note 11 Pro performansı daha iyi olması gerekiyor. Telefonu yeni aldıysanız iade edin.

Hmm. Garip kendi kullandığım Galaxy A50 bile 60FPS veriyor. Ki Note 11 Pro performansı daha iyi olması gerekiyor. Telefonu yeni aldıysanız iade edin.
Yeni almadım ama oyun oynamadığım için eskiden şimdi başladım ve şok oldum bu fpslere

Hocam telefonu güzel bir miktara satabilirseniz 2. el S20FE veya A34 alabilirsiniz. Performans olarak sizi hiçbir şekilde üzmez.
Hocam telefon global olduğu için kimse almaz korkuyorum bu yüzden satmayacağım ama yazın çalışıp kendime güzel birşey alıcağım bunuda kardeşime vericeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…