AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.115 Çözümler 82 Yer Başkent 30 Eylül 2023 #11 442923 dedi: Geçmiş olsun Xiaomi pişmanlıktır. Samsung'un 6 yıllık telefonları bile rahat 60FPS verebilir iken bu rezalet. Almayın aldırmayın. Genişletmek için tıkla... Bu yorumu yaparken genel manada kullanmadınız değil mi? YasinnEkberr dedi: Hocam telefon global olduğu için kimse almaz korkuyorum bu yüzden satmayacağım ama yazın çalışıp kendime güzel birşey alıcağım bunuda kardeşime vericeğim Genişletmek için tıkla... Global olunca niye almıyorlar anlamadım?
442923 dedi: Geçmiş olsun Xiaomi pişmanlıktır. Samsung'un 6 yıllık telefonları bile rahat 60FPS verebilir iken bu rezalet. Almayın aldırmayın. Genişletmek için tıkla... Bu yorumu yaparken genel manada kullanmadınız değil mi? YasinnEkberr dedi: Hocam telefon global olduğu için kimse almaz korkuyorum bu yüzden satmayacağım ama yazın çalışıp kendime güzel birşey alıcağım bunuda kardeşime vericeğim Genişletmek için tıkla... Global olunca niye almıyorlar anlamadım?
YasinnEkberr Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #12 AceTeq dedi: Genel manada kullanmadınız değil mi? Global olunca niye almıyorlar anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hayır fazla kullanmadım + bazı küçük özellikler değişiyor telefon aynı telefon
AceTeq dedi: Genel manada kullanmadınız değil mi? Global olunca niye almıyorlar anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hayır fazla kullanmadım + bazı küçük özellikler değişiyor telefon aynı telefon
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 30 Eylül 2023 #13 AceTeq dedi: Bu yorumu yaparken genel manada kullanmadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, açıkçası bazı güzel ve kullanışlı modelleri bulunuyor, ama özellikle giriş ve orta seviye cihazlar için Xiaomi pişmanlıktır.
AceTeq dedi: Bu yorumu yaparken genel manada kullanmadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, açıkçası bazı güzel ve kullanışlı modelleri bulunuyor, ama özellikle giriş ve orta seviye cihazlar için Xiaomi pişmanlıktır.