Redmi Note 11 Pro Plus yerine Redmi Note 13 Pro Plus değişim teklifi kabul edilir mi?

Gidip görmeden almayın derim. Yenilenmiş bile gönderebilir. Siz bozuk telefon vermişsiniz onlar size sağlam telefon veriyor ve daha üst modelini veriyor. Eğer size telefonu kutusu hiç açılmamış bir şekilde vermeyecekse kesinlikle telefonun içini açmasını söyleyin. Değişen veya çalınan parça olmadığı kesinleşsin. Tanıdık telefoncu varsa onu da yanınıza alın. Servislere güven olmaz bu devirde.
Ben gitmiyorum kardeşim gidiyor. Bozuk telefon derken şöyle, telefon sıfır alındı ikinci haftasında hoparlörden ses gelmemeye başladı öyle verdik.

Hocam cihazı 0 mı verecek.

Yani kutusu açılmamış bir biçimde mi verecek.

Kutusu açılmamış bir biçimde verecekse alsın.

Aradım kadını. Sıfır kapalı kutu olarak gösterildi içinin açılmasını talep ettim açtılar falan bir sorun olması dahilinde de tekrardan gönderebilirsiniz dediler.

Aradım kadını. Sıfır kapalı kutu olarak gösterildi içinin açılmasını talep ettim açtılar falan bir sorun olması dahilinde de tekrardan gönderebilirsiniz dediler.

Teslim alındı şimdi yarım saate falan kardeşim gelecek incelemesini yapar geri bildirim sağlarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı