Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 12 Pro'dan nasıl daha iyi?

isimsiz46

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımda Redmi Note 11 Pro var. Bende Redmi Note 12 Pro var. Mesela bende kasmaması gereken şeyler kasıyor onda kasmıyor. Örneğin PUBG Call of Duty Free fire bu arada telefonu sıfır aldım. Onu bunu geçtim free fire ile PUBG'de telefon aynı FPS veriyor (25 -40) nasıl olabilir? Free Fire'ın grafik kalitesi daha düşük bir de. Bu arada oyun ayarlarında bir sorun yok her şey düşükte.
Normalde benim FPS değerim daha yüksek olması lazım ama onunki benden daha yüksek ve bende kasıyor onda kasmıyor.

5 g dışında pro modellerin işlemcisi ayni

Hocam eğer kaçak aldıysanız yazılım sıkıntıları olabilir güncelemesini mutlaka yapın ilk aldığınız da benimki de kaçak not 11 Pro PUBG de Max 45 FPS alıyorum full performans modun da henüz denemedim kaçak cihazlar her zaman sıkıntılıdır.

5 g dışında pro modellerin işlemcisi ayni
Aynıysa neden daha az FPS alıyorum söylermisin

Anladımda benimkide kaçakta bir telefon pubgde ve fire fireda aynı FPS nasıl verebilir

Aynıysa neden daha az FPS alıyorum söyler misin?

Anladımda benimki de kaçakta bir telefon PUBG'de ve fire fireda aynı FPS nasıl verebilir?

İşlemci kaç Hz ki

Benimki.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-16-16-39-50-954_com.android.settings.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 34

Yazılım sıkıntısı var bun da doğru yazılım yüklenirse her şeyin daha optimize çalışır telefoncular yapabilir orijinal yazılımını atsın biraz bilgin varsa kendin de yapabilirsin ancak her şeyin silinir unutma.

Yazılım sıkıntısı var dedinya ben bu sıkıntının olup olmadığını nasıl anlarım bide varsa kendim nasıl yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…